Solidarizarea oligofrenă a unor cadre didactice cu sindicalistul Mircea Bărbuceanu distruge imaginea UPIT şi compromite bunul renume al universităţii

0
381

Am constatat, cu surprindere, o solidarizare uşor oligofrenă a unor cadre didactice cu Mircea Bărbuceanu, sindicalistul „inventator” de la Universitatea din Piteşti. Printre reproşurile pe care ni le-au adus este că ne amestecăm în chestiuni care privesc exclusiv UPIT, că dezgropăm cumva morţii şi că facem publice fără rost probleme şi certuri interne, care n-ar trebui să devină publice.

Din nefericire pentru idioţii cu pretenţii cu care am ajuns să polemizez pe facebook pe subiectul Mircea Bărbuceanu, n-au niciun argument care să stea în picioare.

Nu presa l-a căutat pe sindicalist pentru a târî în noroi imaginea UPIT, ci lect. univ. dr. Mircea Bărbuceanu a venit la gazete şi televiziuni să spună ce mult fură ex-rectorul Gheorghe Barbu, pe mână cu afaceristul Gigi Axinte. El a dat interviuri, el a trimis comunicate.

După cum rezultă din facsimilul pe care-l publicăm, Mircea Bărbuceanu era disperat ca insultele şi atacurile la persoană pe care le comitea să ajungă la cât mai multe persoane. Rar ne-a fost dat să vedem email-uri cu un număr mai mare de destinatari!

Nu presa l-a determinat pe Mircea Bărbuceanu să folosească un limbaj vulgar, scârbos chiar, despre şefii şi colegii săi. Comunişti, disperaţi, nemernici, hoţi, dictatori, slugi, mituitori, repetenţi, josnici, turnători la Securitate, analfabeţi şi corupţi sunt doar o parte dintre insultele pe care Bărbuceanu le-a scuipat în obrajii colegilor săi de la UPIT. Evident că Bărbuceanu nu este instanţă de judecată şi nici organ de cercetare penală, aşa că tot şuvoiul ăsta de lături se baza pe opiniile şi impresiile lui, nu pe probe certe sau pe hotărâri judecătoreşti care să ateste că foştii rectori şi restul celor vizaţi erau aşa cum îi numea el!

Nu presa l-a făcut pe sindicalistul Bărbuceanu să nu fie în stare să spună în faţa instanţei de judecată cum se numeşte invenţia la care, chipurile, ar fi contribuit şi nici care a fost, exact, contribuţia sa.

Nu presa l-a făcut pe lectorul Mircea Bărbuceanu să recunoască implicarea financiară a lui Gigi Axinte în realizarea invenţiei (10.000 de euro), implicare pe care conducerea UPIT a negat-o vehement sub semnătură! Atunci unde au ajuns banii? Sau, mai precis, la cine?

Nu presa i-a determinat pe soţii Bărbuceanu să pretindă în instanţă că sunt bolnavi psihic sub tratament, lucru ce ar fi impus cel puţin o examinare a lor, dacă nu cumva chiar o suspendare pe durata persistenţei afecţiunii, înainte să le fie permisă revenirea la catedră.

Nu presa l-a pus pe mister lect. univ. dr. Mircea Bărbuceanu să-şi alerge fratele cu toporul, aşa cum a dezvăluit în mod cât se poate de public fostul său şef, ex-rectorul Gheorghe Barbu.

Sper că aţi priceput unde-i vina şi cine este vinovatul!

Indiferent cât va dura, ancheta noastră la UPIT va fi finalizată aşa cum trebuie, iar toţi vinovaţii vor răspunde. Vor plăti. Unii cu funcţia, alţii cu libertatea…

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns