Societatea Apă-Canal 2000 participă la Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est 2017

0
331

Societatea Apă-Canal 2000 SA Piteşti participă în perioada 15-17 mai la Forumul Regional al Apei Dunăre-Europa de Est, care se va desfăşura la Bucureşti, Palatul Parlamentului.

Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei, iar manifestările cuprinse în cadrul acestuia se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei, începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.

Cu această ocazie vor avea loc reuniuni pe teme de mare actualitate, cum ar fi: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică Internaţională „Soluţii sustenabile în managementul apei 2017”, Seminarul Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Atelierul de lucru „Serviciile de alimentare cu apă la nivel internaţional: organizare, funcţionare, finanţare”, Expoziţia specializată EXPOAPA, ediţia a 19-a. De asemenea, operatorii de apă din ţară vor avea standuri de prezentare în cadrul spaţiilor rezervate comitetelor teritoriale.

Societatea Apă-Canal 2000 SA Piteşti participă la manifestările organizate şi are un stand în cadrul celui rezervat Comitetului Teritorial Argeş-Vedea, la fel ca în anii trecuţi.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.araexpoapa.ro.

Lasa un raspuns