Social democrații trebuie să scape urgent de bunicuțul incompetent Șerban Valeca, groparul PSD Argeș!

0
138

Șerban Valeca este groparul PSD Argeș. Cu fiecare clipă în care acest bunicuț miserupist mai rămâne în funcție, organizația județeană social democrată mai pierde câteva zeci de voturi! Pentru că Șerban Valeca este făcut pentru politică cum este un eunuc pentru o noapte de sex sălbatic!

Șerban Valeca nu și-a asumat responsabilitatea pentru eșecul PSD Argeș în alegeri. Nu și-a asumat responsabilitatea pentru cei patru ani în care a frecat menta în fotoliu fără să ia o singură decizie corectă, o singură hotărâre politică eficientă, o singură decizie benefică pentru partid și nu pentru vreunul dintre cei trei, patru fute-vânt de care s-a înconjurat!

Șerban Valeca este cel care l-a sprijinit pe Radu Vasilică să fie cap de listă la Camera Deputaților din partea PSD Argeș la alegerile din 2016, deși Vasilică este de departe cel mai slab parlamentar social democrat din istoria organizației! E atât de „renumit” în partid, încât a fost dat afară de la o conferință de presă a PSD de la Cameră, explicându-i –se că ….cei de la USR n-au ce căuta acolo! (Ca să priceapă și nenea Șerban, nici colegii lor din Parlament nu-l cunoșteau pe Vasilică, supranumit la Cameră „deputatul necunoscut”!).

Valeca a impus celor de la Consiliul Județean să o numească pe Elena Iagăr, partenera de bulăneală a consilierului său, Adrian Ștefănoiu, în funcția de manager al Școlii Populare de Arte și Meserii, deși panarama nu avea decât cinci luni experiență în cadrul instituției, pe funcția de referent! N-a contat, pentru că Valeca a vrut și… s-a putut!

Toate numirile în funcțiile de șefi de instituții din Argeș s-au făcut alandala. Din cauza lui Șerban Valeca, pe care Mircea Drăghici și Radu Vasilică l-au manipulat cum a vrut… pana lor! Mai mult, chiar Liviu Dragnea a spus public, într-o întâlnire cu cei din PSD Argeș că organizația județeană nu a primit un post de ministru pentru că NU A VRUT ȘERBAN VALECA. Prezent în sală, senatorul a zâmbit ca castorul la drujbă! Cacofonia este intenționată, evident, pentru că îi caracterizează la fix activitatea lui Șerban!

Omul ăsta nu vrea altceva decât un nou mandat. Ar distruge filiala mai degrabă decât să renunțe! Nu contează că are două mandate de ministru la activ, făcute cadou de PSD, în care s-a remarcat prin NIMIC! Nu contează că este parlamentar din străfundurile preistoriei, deși n-are nici o inițiativă legislativă mai de Doamne ajută, nici o declarație politică care să fi atras atenția, nimic nimic! Un zero politic șters, cu carisma unui babuin privit de la spate!

Membri PSD Argeș au obligația să-și aleagă un lider. Să scape de acest balast politic care-i trage la fund și care-i compromite, care a protejat jocurile de culise ale unor „șmenari politici” ca Mircea Drăghici și Radu Vasilică!

Șerban Valeca este imaginea neputinței. A lipsei de soluții. A omului depășit de evenimente, care privește cum totul se duce… de suflet în jurul lui, fără să poată avea o reacție adecvată. În afară de aceea de a se gândi mereu pe cine să dea vina!

Băi Șerbane, e Götterdämmerung nene! Lucrurile în care ai crezut tu și generația ta de politruci se prăbușesc, sufocate de impostura și incompetența voastră! Declarațiile voastre, justificările voastre, planurile voastre de redresare sunt penibile!

PSD Argeș are nevoie de lider! Dacă bunicul Șerban nu înțelege să plece de bunăvoie, trebuie pensionat de colegi, chiar și împotriva voinței lui de a rămâne în Senat până împlinește 126 de ani!

D.M.D.

Lasa un raspuns