Șoarece în vitrinele de la Kaufland Curtea de Argeș! Iată răspunsul oficial al companiei!

0
330

În ultimele zile, un filmuleț postat pe Facebook a creat o reală isterie: un șoarece se plimbă liniștit prin vitrina cu carne de la hipermarketul Kaufland, Curtea de Argeș. O angajată încearcă să îl prindă, în timp ce un client o filmează, avertizând-o ca nu cumva să fie mușcată de prădător. Deznodământul: șoarecele dispare liniștit printre găurile vitrinei.

Mai cumpărați de la #Kaufland….#Distribuie ,merită să i facem cunoscuți 😂Nu uita sa te abonezi apăsând like pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în România!

Posted by Johnny on 27 Februarie 2018

Lăsând la o parte comicul sițuației, să ne gândim acum câte norme sanitare au fost încălcate și câte astfel de magazine din care ne aprovizionăm zilnic mai există. Între timp, Kaufland România a reacționat și spune că a retras toate produsele din vitrină pentru distrugere.

„Ne cerem scuze clienților pentru incidentul regretabil din Curtea de Argeș. Am retras imediat toate produsele din vitrină pentru distrugere, am restabilit condițiile igienico-sanitare necesare desfășurării activității și, în același timp, am solicitat o intervenție urgentă a firmei cu care colaborăm pentru deratizare. Precizăm că lunar au loc proceduri pentru deratizare, dezinsecție și dezinfecție în toate magazinele noastre, derulate prin intermediul unor companii specializate. Ultima intervenție de acest tip a avut loc în urmă cu numai 5 zile în magazinul din Curtea de Argeș și nu au fost găsite deficiențe. Vă asigurăm că tratăm cu maximă seriozitate incidentul și, suplimentar, pentru a ne asigura prin toate mijloacele că cele mai înalte standarde igienico-sanitare sunt respectate, vom relua școlarizarea angajaților din acel magazin”, a transmis Kaufland pentru digi24.ro.

Lasa un raspuns