Slugile puşcăriaşului recidivist Florin Frătică folosesc o ameninţare inventată cu coronavirus pentru a provoca panică la Bradu

0
294

Într-o lume normală, infractorii stau la puşcărie, iar psihopaţii sunt vârâţi la izolare şi băgaţi pe perfuzii şi şocuri electrice. În cazul nostru, avem un individ, Florin Frătică, recidivist notoriu, care se califica la ambele categorii menţionate, dar din nefericire nu se află nici după gratii, nici la balamuc! Nici măcar la dezalcoolizare, deşi bea ca o vacă! Aş zice ca un bou, dar boul are o virilitate care-i lipseşte acestui caraghios cu faţă de ajutor de cric la service!

Ce credeţi că i-a trecut de curând prin cap fostului PUȘCĂRIAȘ Florin Frătică, individ arestat de două două ori chiar din fotoliul de primar al comunei Bradu pe care l-a câştigat de două ori prin fraudă, cu mutări fictive în comună, cu turism electoral, cu şpăguirea votanţilor săraci cu duhul etc.? Ei bine, PENALUL şi-a pus un amic, la fel de retardat, să sune într-o emisiune a postului Curier TV şi să lanseze o petardă. Nu, nu este vorba despre Alina, ci despre o petardă mediatică!

Concret, dobitocul în cauză s-a recomandat „Lucian Ionescu” şi a afirmat că în cursul săptămânii trecute a fost în biroul primarului Dan Stroe pentru rezolvarea unei probleme legate de un teren al soacrei sale, chestiune pentru care a venit special din Italia. Cretinul a declarat că în momentul apelului se află internat în Padova, Italia, cu diagnosticul de coronavirus, confirmat prin două teste.

Imediat s-a trecut la verificarea aspectelor semnalate, deşi persoana nu exista în realitate, pentru că datele furnizate de ea nu s-au confirmat. Numărul de telefon n-a mai putut fi apelat pentru că a fost închis şi, probabil, cartela a fost aruncată.  Pentru că, da, s-a verificat şi era vorba despre o cartelă cumpărată din Auchan Bradu şi activată în ziua precedentă celei în care s-a făcut apelul. Deci nenorocitul care a făcut apelul n-avea cum să fie internat în Italia de două zile pentru că, doar cu o zi în urmă, se afla în România.

Cu toate acestea, va fi internat curând, dar nu în spital, ci la puşcărie, pentru că a încălcat legea şi a încercat să inducă panică în rândul opiniei publice. Pentru că există metode să fie găsit, imagini pe camerele de supraveghere etc. Plângerea penală îi va asigura un Paşte la fel de jegos ca şi caracterul lui infect!

În acest moment, la nivelul comunei Bradu nu există niciun caz de coronavirus, cum de altfel nu există niciun astfel de caz în întreg judeţul Argeş. Singura problemă de la Bradu este existenţa în zonă a unui anume Florin Frătică, beţiv notoriu, fost PUȘCĂRIAȘ recidivist, care vrea să fie din nou primar la Bradu şi, disperat că are doar 9,1% în sondajele care atestă intenţia de vot a brădenilor, aruncă cu căcat în sus şi se miră apoi că-i cade tot lui în cap!

Mâine vom prezenta în exclusivitate o poveste în care vă vom dezvălui cum îşi bătea Florin Frătică joc de banii brădenilor cheltuind miliarde de lei pe camere de supraveghere şi sisteme de monitorizare care n-au fost folosite niciodată!

D.M.D.

Lasa un raspuns