Slalom printre cretini

1
514

Slalom printre cretini
Motto: „Televiziunea i-a făcut cunoscuţi pe proştii satului. Internetul i-a transformat în purtători de cuvânt!”

slalom _printre_cretiniCel mai bun material de studiu pentru medicii psihiatri este, fără niciun dubiu, facebook-ul. Aici şi-au găsit teren propice pentru delir agresiv cei mai dereglaţi mintal conaţionali ai noştri!
Un astfel de bou scrie pe Zmenta.ro că oamenii trebuie să iasă în stradă şi acum, pentru că… „are loc o manipulare din partea politicienilor!”. Soluţia imbecilului este simplă: „Toată lumea în stradă începând cu orele 19. Să strigăm Jos Parlamentul!”. Cum să-i explici prostovanului că Parlamentul este organul suprem al democraţiei peste tot în lume, că poţi striga împotriva unor senatori sau deputaţi, dar, dacă strigi împotriva Parlamentului ca organ legislativ ales, eşti ori un anarhist scelerat, ori doar un bou sub influenţa etnobotanicelor.
Un alt bolnav mintal este piteşteanul Robert Turcescu. După ce şi-a declarat apartenenţa la un serviciu secret, excluzându-se astfel din breasla jurnaliştilor, Turcescu a intrat recent în sevraj pe Net, minţind ca un descreierat că la Club Colectiv au murit peste 50 de persoane în prima seară, numai că Guvernul a ascuns cadavrele. „Colonelul” nu spune cum de nu ies în stradă familiile pretinşilor decedaţi, cum de nimeni nu s-a dus la televiziunile anti-Guvern şi anti-PSD să anunţe că i-a dispărut un membru al familiei, cum de nu există în spaţiul public nici măcar un nume de cetăţean pe care familia nu-l găseşte! Evident, Turcescu Robert dezinformează din nou, fidel modului jegos în care a înţeles să se comporte în gazetărie. După ce realitatea îl va dovedi drept un mincinos infect, acest omuleţ mic şi păros nu-şi va cere nici măcar scuze pentru dezinformare şi va continua în mod sigur să vomite fiere pe net, ultimul său refugiu după ce televiziunile s-au descotorosit de el una după alta.
Alt distrus este Tudor Chirilă, care face apel la prostovanii care-l iau drept model că trebuie ieşit în stradă până ce toată clasa politică va pleca şi va fi înlocuită. El, săracu’, cică nu acceptă să-i spună Ponta, Dragnea, Zgonea, Orban etc. ce să facă. În mintea lui, statul trebuie condus doar de către persoane care-i plac lui, altfel… la dracu’, jos cu ei!
O anume Irina Balcangiu, din Statele Unite, este şi mai radicală. Ea vrea desfiinţarea partidelor politice, a Parlamentului etc. Zice că poporul trebuie să guverneze direct. Ce înseamnă asta nu spune, dar se găsesc nenumăraţi cretini care să o aprobe, susţinând şi ei că aşa e cel mai bine! Că nu e posibil aşa ceva nu pare să conteze pentru fanii idioatei.
Un nespălat bărbos, cu figură sinistră, face un apel „paşnic” pe contul lui de Facebook, Trooper România: „Să nu ne oprim! Haideţi să scriem istoria României în stradă!”. Cum să-i spui ăstuia că un stat de drept nu se conduce din stradă, că presiunile din aceste zile nu aparţin unei majorităţi care doreşte să doboare actuala Putere, ci unei minorităţi agresive care vrea să schimbe un întreg sistem. Tinerii hipsteri cer să pună Guvernul lor, să aibă dreptul să înlocuiască miniştri dacă nu sunt de acord cu ei!! Evident, ei ştiu anticipat care miniştri sunt buni, care premier este bun.
În fine, ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns. Un guvern bun, cu rezultate economice importante, a căzut fără niciun motiv, la presiunea unor manifestanţi. N-a contat că s-au reîntregit salariile, că s-au majorat pensiile, că s-a redus TVA, că s-au dublat alocaţiile, că s-a redus impozitul pe dividende de la 16% la 5%, că s-a redus CAS-ul, că s-au plătit datoriile la FMI şi la Banca Mondială etc.
Mai este un pas şi poate veni la putere gaşca de nenorociţi care au pus România pe butuci: Vasile Blaga, Adriean Videanu, Ioan Oltean, Roberta Anastase, Anca Boagiu, Andreea Paul, Emil Boc etc.
Mă uit la televizor şi văd doi nebuni îmbrăcaţi în ii care susţin şi ei, ca Turcescu, că toţi politicienii trebuie să plece pentru că… „gura lumii spune că au fost ascunşi câteva zeci de morţi!”.
Este absolut sinistru! După ce ne-au condus nişte hoţi nenorociţi (Băsescu, Udrea, Boc and co.), acum pare că a venit vremea să ne conducă toţi decervelaţii! O fi bine?
Dan Marius DONOIU

1 Comentariu

  1. deci omule cata dreptate ai… la asta ma gandesc si eu un an incoace de cand a iesit Iohanis presedinte fara sa intelegem careva de ce el si nu altu… doar pentru ca “muie Ponta”. suntem o generatie de ratardati astia tinerimea.. si mi-e ciuda ca si eu fac parte din ea si nu pot face nimic sa schimb ceva…
    oricum frumos articol si o parere pertinenta si jurnalisti ca tine ar trebui sa iasa in evidenta nu toti ratatii astia./

Lasa un raspuns