Site-ul epitești.ro a devenit o latrină media din care familia Ivan de la partidul securistului Victor Ponta şi puşcăriaşului Tudor Pendiuc micţionează puturos pe Simfonia Lalelelor, sărbătoarea de suflet a piteştenilor

0
225

Pe vremuri, epitești.ro era un site etalon pentru online-ul argeşean. Înfiinţat de un băiat cu bun-simţ şi priceput, Silviu A., beneficiind de colaboratori cu caracter şi valoare ca Mircea S., finanţat de o personalitate care a făcut multe pentru oraş şi chiar pentru judeţ, acest ziar online îşi respecta întotdeauna cititorii şi angajaţii. Acum micționează cu jet şi pe unii, şi pe alţii!

Din momentul în care familia Ivan a cumpărat site-ul, epitești.ro a devenit o tribună de dezinformare şi manipulare. Deşi investiţia este semnificativă, deşi o mare parte a echipei redacţionale are vechime consistentă în gazetărie şi talent indiscutabil, afacerea pute din ce în ce mai rău din cauza ambiţiei bolnave a clanului Ivan de a avea un cuvânt de spus în Argeş. Lucru care nu se va întâmpla niciodată, pentru că… din stejar stejar răsare, dintr-un prost un prost mai mare!

Ieri, epitești.ro, tribuna de presă a partidului PRO România, tumora politică patronată de Victor Viorel Ponta, cel care se întâlnea în vie cu Codruţa şi semna pacte de coabitare cu jegosul Băsescu Traian, s-a gândit să vomite ură şi manipulare grosolană cu privire la cel mai important eveniment organizat anual de Piteşti: Simfonia Lalelelor!

Concret, colegii de partid ai puşcăriaşului Tudor Pendiuc, indivizi care patronează epitești.ro, susţin că nu e normal ca la un megaeveniment la care va participa însuşi premierul României alături de jumătate din Executiv, la care vin zeci de parlamentari, ambasadori şi alte personalităţi naţionale şi chiar internaţionale, eveniment care se va întinde pe aproape 3 zile, să fie organizate şi concerte!

Ca o paranteză, municipalitatea a reuşit să le ofere piteştenilor cu prilejul ediţiei a 41-a a Simfoniei Lalelelor concerte ale celor mai în vogă soliste: Andra şi Irina Rimes, plus Ella Bella pentru copii!

Ei bine, panaramele propagandiste de la epitești publică, fără nicio ruşine, printre şuvoaie de aberaţii, următoarele dejecţii: „Nu doar că sumele plătite pentru concerte sunt mult prea mari! Se îndreaptă, în realitate, toţi banii către artiştii invitaţi sau nu? Şi, totuşi, cum să dai banii piteştenilor pe concerte, în timp ce oraşul nu are un spital municipal nou, nu are străzi bune, nu are parc industrial sau în timp ce Primăria nu face cantine sociale pentru săraci ori nu înfiinţează servicii sociale occidentale pentru bătrânii neajutoraţi?”.

Vă daţi seama că pentru jurnalista Mihaela Grigorescu cititorii epitești.ro sunt un fel de retardaţi pe care îi poţi prosti în faţă, nişte cretini cu creiere spălate care înghit pe nemestecate tot ce le transmite clanul Ivan ca să-i instige împotriva edililor urbei.

Nu poţi comenta aberaţiile spuse. Evident că sumele plătite nu sunt deloc prea mari, fiind EXACT aceleaşi sume pe care le percep soliştii pentru concertele pe care le susţin peste tot în ţară. Oriunde pe planetă, de la Barcelona la Varşovia, de la Paris la Bratislava, de la Roma la Budapesta, de la Londra la Belgrad, se organizează anual zeci şi zeci de concerte în aer liber. Pentru că oamenii au nevoie să se simtă bine, să socializeze, să se bucure de muzică de calitate şi de compania prietenilor. Cu atât mai mult se organizează astfel de concerte cu ocazia unor evenimente definitorii pentru un oraş!

Nici manipularea abjectă cu „banii piteştenilor” nu ţine decât la proşti. Pentru că onorariile artiştilor sunt achitate din sponsorizări, Simfonia Lalelelor bucurându-se de numeroase astfel de contribuţii. Înţelegi, Grigoreasco, sau ai nevoie să-ţi desenez?

Cât despre referirile la spitale, parcuri industriale, străzi etc., doar cineva peste măsură de nesimţit le poate face. Voi, la secţia propagandă epitești.ro, chiar nu aveţi nicio urmă de bun-simţ? Ar trebui să nu mai organizăm niciun eveniment public până strângem 100 de milioane de euro pentru spital municipal, parc industrial, cantine şi ce dracului mai aberaţi voi? Pe logica voastră infectă, ar trebui ca municipalitatea să nu mai finanţeze FC Argeş, să nu mai ajute BCMU, să nu mai planteze lalele şi să nu mai construiască parcuri până nu rezolvă cu prostiile pe care le visaţi voi?

Băi Grigoreasco, că tot eşti tu cu alde Ivan terminată de grija banului public, de ce nu scrii, mă, nimic de cele peste 5 milioane de euro pe care trebuie să le dea bugetului Piteştiului Tudor Pendiuc? De ce nu publici fotografia casei de un milion de euro a fostului edil, bugetar timp de 26 de ani, colegul de partid al patronului vostru? (Publicăm noi o fotografie cu Bogdan Ivan şi Tudor Pendiuc de pe vremea când cerşeau împreună voturi!).

Doar securiştii ca Ponta şi CA COnstantin îşi permit, măi Grigoreasco, să insinueze că banii nu ajung integral la artiste. Dacă ştii ceva, dacă bănuieşti ceva, du-te în plm la procurori şi reclamă, ca să poţi face ulterior puşcărie pentru denunţ calomnios şi să laşi presa mai curată! Sau tu doar bagi şopârle în ideea să le induci dobitocilor care pun botul la o astfel de presă de căcat că oameni care semnează pentru investiţii de multe zeci de milioane de euro, cum au fost cele din ultimii 3 ani de la Piteşti, s-ar preta la câteva mii de euro din bănuţii Andrei?! Ţie nu ţi-e ruşine deloc? Crezi că mai suntem pe vremea lui Tudor Pendiuc, prietenul de suflet al şefilor tăi şi fost puşcăriaş de drept comun?

De ce nu vorbiţi despre meritocraţie, despre traseism etc. Poate pentru că ar fi obligatoriu să spuneţi că doar relaţia apropiată cu Daniel Constantin l-a făcut şef la Pro România Argeş pe Bogdan Ivan, un politician de matineu care n-a avut niciodată rezultate concrete şi care mergea cu Lexus încă dinainte să scape de virginitate, pentru că era un băieţel de bani gata, plictisitor şi caraghios, care avea nevoie… să scape de nevoi?!

Hai sictir, dă-vă dracu’!, cum ar zice Mihai Bendeac într-unul dintre momentele lui de decenţă!

D.M.D.                                                                                                                

P.S. Personal, nu agreez decât polemicile cu nerv. Aşa că anunţ public că renunţ la limbajul relativ decent pe care l-am folosit până acum. Am fost printre cei trei, hai maximum patru jurnalişti care au susţinut din toate puterile actuala administraţie la vot împotriva echipei puşcăriaşului Tudor Pendiuc şi sunt foarte mândru de ceea ce se întâmplă acum la Piteşti! N-o să las nişte pulifrici să-şi bată joc de munca noastră doar pentru că foamea şi orgoliul lor n-au fost satisfăcute!

Lasa un raspuns