Singurul câştig cert pentru argeşeni după căderea guvernului: Şerban Valeca iese la pensie şi Armand Chiriloiu merge la puşcărie!

0
176

O parte bună pentru noi argeşenii tot există şi în căderea Guvernului PSD. Vom scăpa pentru totdeauna de senatorul Şerban Valeca, individ pe care chiar colegii săi din PSD Argeş îl vor pensiona de urgenţă ca fiind vinovat de impotenţă absolută, şi ne vom despărţi pentru multă vreme de Armand Chiriloiu de la Direcţia Silvică. Chiriloiu nu va merge la pensie, ci probabil la puşcărie (aşa să-i ajute Dumnezeu!) pentru faptul că a asistat impasibil la defrişarea masivă a pădurilor judeţului.

În timp ce el, care toată viaţa a fost bugetar, are o avere estimată la câteva milioane de euro (o casă, două apartamente, câteva zeci de terenuri, bijuterii şi arme de colecţie etc.), Argeşul a ajuns în 2015 pe locul I în topul defrişărilor frauduloase din România. Şi nu este un top făcut de noi, cum lasă don Armando să se înţeleagă, ci de GreenPeace România!
Cu toate relaţiile importante pe care şi le-a făcut, sfârşitul lui Chiriloiu va veni odată cu îndepărtarea lui din funcţie. Moment în care salariaţii DS Argeş nu se vor mai teme pentru ziua de mâine şi vor spune clar şi răspicat lucrurile pe care ni le spun nouă astăzi în şoaptă.

Pentru noi, cazul Chiriloiu intră acum în linie dreaptă. Dezvăluirile grave, asumate cu nume şi prenume, vor apărea imediat ce şeful Direcţiei Silvice Argeş îşi va pierde funcţia. Cu precizarea că „denunţătorii” trebuie înţeleşi pentru precauţia manifestată, având în vedere că Armand Chiriloiu a terorizat ani de zile personalul instituţiei, concediindu-i şi abuzându-i până ce, pe câţiva dintre ei, i-a băgat în mormânt!
D.M.D.

Lasa un raspuns