Sindromul hemolitic uremic a mai făcut o victimă: fostul senator de Dâmboviţa Mircea Andrei!

0
378

29 feb Mircea AndreiLa ultima întâlnire cu presa a partidului pe care-l conduce către un dezastru electoral fără precedent în Argeş, Mircea Andrei a confirmat că nu este altceva decât un politruc demagog, isteric şi mincinos.

Ei bine, la nivelul Argeşului, veneticul oltean Mircea Andrei, fost senator PDL de Dâmboviţa – reprezentantul partidului corupt şi antiromânesc care nu doar că a împrumutat şi apoi a furat zeci de miliarde de euro de la FMI şi Banca Mondială, a impozitat salariile şi pensiile şi a crescut fiscalitatea până la demenţă, dar a şi închis 4 spitale în Argeş şi peste 100 în întreaga ţară – a ieşit la rampă şi a încercat să exploateze politic decesul sugarilor!

Omul acesta, care nu are nimic sfânt, gata de orice doar pentru a mai primi un vot sau două, a decis el că de vină pentru tot sunt preşedintele CJ Argeş Florin Tecău şi consilierul acestuia pe probleme de sănătate, dr. Claudia Radu. De ce? Pentru că aşa îi convine lui, limbricului politic care vrea să ocupe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş şi pentru asta încearcă să-l disloce din funcţie pe Tecău!

Grav este altceva. Mircea Andrei nu minte ca un scelerat de unul singur! Alături de el mănâncă rahat cu gura plină tot felul de dobitoci care, sub protecţia anonimatului şi prezentându-se drept jurnalişti (deşi nu-şi semnează aşa-zisele articole şi nici nu-i cunoaşte nimeni dintre consumatorii de presă online!), au împânzit internetul cu fel de fel de ziare online în care îi ridică osanale acestui individ sinistru.

Ca să lămurim rapid lucrurile pentru argeşenii de bună-credinţă, iată cum stau lucrurile:

Cum trăim într-o societate cu mari probleme, ar fi absurd să aştepte cineva ca lucrurile la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş şi Spitalului de Pediatrie Piteşti să fie perfecte. Dar, după cum s-a dovedit, inclusiv după nenumăratele controale trimise de la Bucureşti, în Argeş nu a existat nicio culpă medicală! Copiii nu s-au îmbolnăvit în spital, analizele s-au efectuat în mod corect şi la timp, sugarii bolnavi au fost transferaţi în timp util la Bucureşti (la Spitalul „Marie Curie”, o unitate medicală mult mai bine dotată pentru astfel de cazuri!).

Au existat 3 decese. Un lucru îngrozitor, pe care numai un scelerat iresponsabil ca Mircea Andrei s-ar gândi să-l exploateze politic! Dar, după cum a şi recunoscut la Antena 3 bunica fetiţei din Poiana Lacului, când a ajuns la Bucureşti, nepoţica ei se prezenta cel mai bine dintre toţi pacienţii şi nimic nu lăsa să se întrevadă groaznicul deznodământ. Aşadar, de la Spitalul de Pediatrie toţi pacienţii au fost transferaţi într-o stare bună.

După cum se ştie, cauzele infecţiei n-au fost descoperite nici până acum, chiar dacă a intervenit Ministerul Sănătăţii şi au fost efectuate analize la cele mai performante laboratoare din ţară. Şi atunci? N-ar fi mai corect, mai logic să-şi dea demisia ministrul tehnocrat al Sănătăţii, Patriciu Cadimaş Cadariu? Pentru că eşecul lui este mult mai grav date fiind posibilităţile de care dispunea!

Cât despre responsabilităţile politice (?!), aici Mircea Andrei pare că are nevoie de perfuzii în cap! Doctorul Claudia Radu, după cum se vede chiar din facsimilul publicat de jigodiile de postaci aflaţi pe statul de plată al fostului senator de Dâmboviţa, face parte din trei consilii de administraţie ale unor spitale din Argeş ca reprezentant al Consiliului Judeţean, instituţia care le finanţează. De la Spitalul de Boli Cronice Călineşti, dr. Radu primeşte fabuloasa sumă de 25 de lei pe lună, iar de la Spitalul Mioveni ceva mai mult, spre 30 de lei pe lună!

Cu alte cuvinte, băi nesimţiţilor, şi aici vă includ pe toţi cei care distribuiţi abjecţiile veneticului Mircea Andrei, este vorba despre o participare care nu presupune un salariu, ci doar o grămadă de responsabilităţi şi, după cum se vede, probleme cu retardaţi din presă şi cu panarame abjecte din clasa politică!

Cât despre Florin Tecău, singura lui „vină” legată de sistemul de sănătate argeşean este că a deschis spitalele din judeţ pe care Mircea Andrei şi PDL au pus lacătul în perioada guvernării Băsescu-Udrea-Boc!

Concluzia care se impune? Sindromul hemolitic uremic a mai făcut o victimă: fostul senator de Dâmboviţa Mircea Andrei!

D.M.D.

Lasa un raspuns