Sindicalistul Mircea Bărbuceanu a pus SLUP pe butuci: doar 30 de cadre didactice au mai rămas în sindicat din peste 350 câte i-au fost alături iniţial!

0
312

Sindicatul Liber din cadrul Universităţii Piteşti îşi dă în aceste zile obştescul sfârşit. Vinovat pentru acest lucru este nimeni altul decât agresivul său preşedinte, lect. univ. dr. Mircea Bărbuceanu, cel mai mare procesoman din istoria unităţii de învăţământ superior.

Când Bărbuceanu a ajuns lider sindical, în SLUP activau peste 350 de cadre universitare. Cam tot atâtea s-au raliat iniţial şi demersurilor iniţiate de Mircea Bărbuceanu în instanţă pentru deja celebrele revendicări salariale din perioada de rectorat a lui Ionel Didea. Ulterior însă, din cauza ieşirilor violente ale sindicalistului, din cauza injuriilor şi zecilor de procese intentate de el în numele SLUP conducerii universităţii pentru a obţine bani nemeritaţi (bani pe care, de altfel, instanţele nu i-au acordat!), membrii SLUP au început să dezerteze rând pe rând.

În prezent, oricât de incredibil ar părea, la acţiunile lui Bărbuceanu s-au raliat mai puţin de 30 de cadre didactice, un număr complet nesemnificativ. Şi nereprezentativ pentru corpul profesoral din UPIT!

Ca să înţelegeţi totuşi de ce fuge toată lumea bună, toată lumea normală, de asocierea cu Mircea Bărbuceanu, vă spunem că omul este cunoscut chiar şi la nivelul Ministerului Educaţiei, unde a reuşit să terorizeze efectiv funcţionari guvernamentali de rang înalt. Persoane care, când aud de Piteşti, îşi iau câmpii, pentru că Bărbuceanu este celebru pentru sutele de plângeri pe care le intentează oricui are coloană vertebrală şi îndrăzneşte să spună NU solicitărilor lui aberante.

Asta este vestea cea bună.

Vestea rea este că, la UPIT, conducătorii încă se tem de scandalurile provocate de Mircea Bărbuceanu. Aşa că preferă mai degrabă să se umple de ridicol decât să pună piciorul în prag şi să-l îndepărteze din rândul cadrelor didactice pe acest sindicalist turbulent!

Luni vom prezenta rezoluţia Comisiei de Etică şi Deontologie Universitară a UPIT la sesizarea noastră referitoare la comportamentul incalificabil al lect. univ. dr. Mircea Bărbuceanu, singurul inventator de pe planetă care, într-o declaraţie dată sub jurământ, în faţa instanţei de judecată, n-a putut să spună nici cum se numeşte SINGURA lui invenţie, nici la ce foloseşte!

D.M.D.

Lasa un raspuns