Seria “accidente in Arges” continua…

0
494

       Sambata, 24 octombrie 2015, Mioveni, Arges. Vreme frumoasa, insorita, numai buna pentru o plimbare in natura. Sau cu masina, ca nu prea ne mai place sportul si aerul curat… Un nou episod din seria “accidente in Arges” este realizat cu acest prilej.

accidente_in_arges_matizProtagonistii “accidente in Arges”, episodul Mioveni, sunt Ilie Rujan, 49 de ani, din comuna Budeasa, la volanul unei autoutilitare, George Lacatus, 30 de ani, Mioveni, conducea un Matiz, si Ancuta Costea, 23 de ani, pasager in dreapta tanarului din Mioveni. Rezumatul intamplarilor suna cam asa: pe Bulevardul Dacia din Mioveni, soferul Ilie Rujan isi conducea autoutilitara; vireaza la stanga fara sa se asigure si izbeste frontal un Matiz de culoare rosie, la volanul caruia se afla George Lacatus din Mioveni. La randul sau, Matizul este proiectat intr-un alt autovehicul ce venea din spate, rezultand in contorsionarea micutei masini si prinderea intre fiare a tinerei Ancuta Costea, din Mioveni.

echipaj_smurdUn echipaj de descarcerare este solicitat la locul accidentului pentru a o salva pe tanara accientata, alaturi de un echipaj SMURD care sa ii acorde primul ajutor. Dupa ce a fost eliberata, Ancuta Costea a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Arges si operata in cel mai scurt timp pentru o ruptura de rinichi. Soferul Matizului, barbatul in varsta de 30 de ani, prezenta multiple traumatisme si a fost si el transportat de urgenta la spital. Starea sa generala, insa, este una buna.

Ilie Rujan, soferul autoutilitarei, este in prezent cercetat pentru vatamare corporala din culpa si risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 5 ani. Acum cu siguranta ca nu vom mai putea invinovati autoritatile, politia, drumurile publice pentru intreaga serie de accidente in Arges. Neatentia in trafic inseamna vieti pierdute, inseamna libertate ingradita si tragedii. Din fericire, accidentul din Mioveni nu s-a soldat cu moartea nimanui, insa urmarile altor accidente in Arges ar trebui sa ne dea gandit si sa ne responsabilizeze atunci cand suntem la volan…si nu numai.

Redactor: Eva Ionescu

Lasa un raspuns