Şerbane, ce faci, tată, dormi? Trezeşte-te în plm şi fă-ţi dracului treaba!

0
191

Șerban Valeca? Senator Șerban Valeca? Şefu’ la pesedeii argeşeni? Da, bă, cu tine vorbesc! Ce plm faci acolo?! Tu crezi că a fi preşedinte înseamnă să dormi în izmene? Să-ţi bagi capul în fund până se liniştesc lucrurile?

Ai probleme grave la Ștefănești, băi liderule! O primăriţă de trei lei şi un grup de consilieri locali la fel de ieftini, conduşi de un viceprimar din desene animate, se scuipă astăzi şi se mozolesc mâine. Tu nu eşti în stare să iei o decizie bărbătească, să te comporţi naiba ca un preşedinte! Şi pentru asta ai cuvântul meu de analist cu peste 20 de ani de presă: la Ștefănești, PSD Argeş va pierde alegerile la un scor grav de tot. Vorbim după, dar nu uita că eu v-am spus tuturor şi că Tudor Pendiuc va pierde alegerile pentru primărie când tu şi gaşca ta eraţi deja resemnaţi şi nu credeaţi în succesul în alegeri a lui Cornel Ionică!

Șerbane, mai ai o problemă gravă la Direcţia Silvică Argeş! Un bagabont uns cu toate alifiile, unul Armand Chiriloiu, face ravagii chiar sub nasul tău. S-au tăiat cred că peste 1.000 de metri cubi de stejar chiar în Pădurea Trivale. Şi-a angajat nevasta la Ocolul Silvic Piteşti chiar în timp ce arunca în stradă zeci de lucrători silvici. Băi Șerbane, ăsta are în cont peste 20.000.000.000 de lei! Douăzeci de miliarde!! Başca o casă de 400.000 de euro construită cu încălcarea legii, prin defrişarea unor copaci seculari, un apartament la Bucureşti şi unul în Curtea de Argeş, bijuterii şi arme de alte miliarde, un Nissan de vreo 30.000 de euro etc. Șerbane, băiatul ăsta e bugetar, mă, n-avea cum să facă banii ăştia nici în zece vieţi!

Șerbane, te paşte un miting de protest pe probleme silvice cum n-ai mai văzut în Argeş! Ştiu că nu crezi, ştiu că suficienţa ta e mare, că te crezi de neclintit, dar va fi un miting uriaş! Vor fi şi pesedişti, şi penelişti, şi foarte mulţi protestatari neimplicaţi politic şi activişti de mediu… O să vadă şi Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă, şi toţi liderii PSD şi ALDE că tu nu eşti în stare să conduci judeţul. Că ţi-ai pus pe cap o pălărie mult mai mare…

Noi nu te-am votat să dormi, băi Șerbane! Nici să te faci că nu vezi toate golăniile astea care afectează grav PSD Argeş. Ştiu că tu mai vrei doar un mandat de senator, dar sunt gata să fac totul ca să devină foarte-foarte greu de obţinut.

Personal, am ajuns la limita răbdării. Eşti senatorul meu şi îţi spun cu toată fermitatea: Șerbane, trezeşte-te în plm şi fă-ţi dracului treaba!

D.M.D.

Lasa un raspuns