Senatorul Şerban Valeca a propus modificarea statutului PSD în interes personal!!!

0
247

Absolut fabulos! Senatorul Şerban Valeca, liderul social-democraţilor argeşeni, a susţinut în CEX-ul PSD de luni o serie de modificări la statutul partidului. Spre deosebire de colegii săi, care au avut, mulţi dintre ei, propuneri pertinente şi de bun-simţ, Valeca a susţinut numai modificări care l-ar fi avantajat direct. Modificări care, în cele din urmă, au şi fost adoptate.

Iată ce l-a interesat pe senatorul Valeca:

  1. MODIFICAREA ART. 86 în sensul alegerii preşedintelui de organizaţie de către Conferinţa judeţeană;
  2. MODIFICAREA ART. 120 alin. 6) litera a) cu eliminarea paragrafului care stipulează că un preşedinte de organizaţie nu poate fi şi vicepreşedinte PSD.

Este fabulos, nu-i aşa? Este evident acum de ce Şerban Valeca este un interlocutor atât de convenabil pentru Liviu Dragnea, de ce nu are solicitări în conformitate cu forţa filialei, de ce PSD Argeş nu are miniştri, de ce nu bate sensei cu pumnul în masă etc.

Tot ce vrea acum Valeca este să ajungă vicepreşedinte PSD (pe unul dintre posturile care revin zonei Muntenia). Iar în 2020 mai vrea o dată senator. Cât despre organizaţia judeţeană pe care o conduce, Dumnezeu cu mila! După Valeca potopul!

D.M.D.

Lasa un raspuns