Senatorul Şerban Valeca distruge PSD Argeş, dar nu renunţă la protejatul său, Radu Vasilică, zis deputatul necunoscut!

0
144

PSD Argeş moare, dar nu renunţă la incompetenţă şi impostură. Ultima conferinţă de presă a organizaţiei judeţene i-a avut în prim-plan pe senatorul Şerban Valeca şi deputatul Radu Vasilică, cei mai slabi parlamentari din istoria filialei.

Evident, am boicotat cu dispreţ conferinţa de presă. Aceşti doi politruci nu mai au ce să ne spună. Practic, nu au avut niciodată!

Radu Vasilică a fost locul 1 pe lista PSD Argeş pentru Camera Deputaţilor la alegerile din 2016. Ar fi trebuit să reprezinte, deci, tot ce are mai bun partidul. Ar fi trebuit să fie o locomotivă electorală pentru social-democraţii argeşeni.

În realitate, Radu Vasilică, supranumit la Cameră deputatul necunoscut, este o ruşine pentru clasa politică argeşeană. Timp de trei mandate a trecut prin Parlament ca gâsca prin apă! Pentru argeşeni, el este doar un nume. Numele celui care s-a însurat cu Irina Nicolescu, nepoata Preşedintelui, reuşind astfel să depăşească condiţia de mediocru etern la care era condamnat şi să devină un profitor al social-democraţiei.

După cum se vede, chiar dacă totul se dărâmă în jurul lui, Şerban Valeca nu renunţă la politica falimentară a promovaţilor pe pile. Nimeni din Argeş nu va mai vota o listă pe care se regăseşte Radu Vasilică. Aşa cum nici până acum NIMENI n-a votat lista PSD Argeş pentru că pe ea se afla numele lui Radu Vasilică!

PSD Argeş trebuie să se reformeze urgent sau să dispară! Radu Vasilică, Mircea Drăghici, Gheorghe Marin, Cristina Stocheci, Cătălin Rădulescu sunt persoane care, din motive diferite, distrug imaginea PSD în judeţ. Unii pentru că nu fac nimic, altul pentru că a prăduit conturile partidului ca odinioară haiducii conacele, iar Mitralieră pentru că pare evadat de la ospiciu şi are nevoie de cămaşă de forţă, nu de un nou mandat!

D.M.D.

Lasa un raspuns