Senator PSD Cristina Stocheci: E nevoie de secții ATI, de medicamente și de modificarea protocolului de testare

0
36

Numărul din ce în ce mai mare de infectări cu noul coronavirus stârnește foarte multă îngrijorare, fiind clar că actualul Guvern PNL a scăpat lucrurile de sub control. Aceasta a fost principala temă a conferinței de presă susținută astăzi la sediul PSD Argeș de către senatorul Cristina Stocheci (medic de profesie) și de către deputatul Nicolae Georgescu.

,,Guvernul trebuie să ia măsuri foarte clare și rapide pentru a e evita să ajungem într-o situație limită. E nevoie de secții ATI, de medicamente și de modificarea protocolului de testare. Ar trebui să ne dăm cu toți mâna să găsim soluții dar, din păcate, Guvernul PNL nu a dorit un dialog, ci doar a fost și este preocupat de alegeri. Nu este de dorit să ajungem ca medicii să decidă cine trăiește si cine nu“, a declarat Cristiana Stocheci care pledează pentru testare masivă și izolarea celor bolnavi.

,,Se naște întrebarea: de ce această explozie a numărului de infectări după alegeri? Oare Guvernul nu a organizat cum trebuie alegerile sau s-a jucat cineva cu raportările? Oricare ar fi răspunsul, modul de acțiune al guvernanților este cinic! S-au jucat în primul rând cu starea psihică a cetățenilor! Oamenii sunt derutați. Pe de o parte li se cere să nu meargă la teatru, la cinema, la biserică, dar li se cere să se ducă într-un număr cât mai mare la vot! Este clar că singura țintă a guvernanților sunt alegerile! PSD își dorește alegeri, dar într-un cadru foarte sigur. Guvernanții ar trebui să fie preocupați de sănătatea populației, și nu de altceva!”, a spus Nicolae Georgescu.

Lasa un raspuns