Şeful sindicatului de la Universitatea Piteşti i-a transmis fostului rector Ionel Didea că o să-l pedepsească Dumnezeu prin copii!

0
1041

Reluăm prezentarea limbajul injurios folosit de liderul sindical Mircea Bărbuceanu la adresa tuturor rectorilor pe care i-a avut Universitatea din Piteşti.

Aşteptăm în continuare un punct de vedere de la actuala conducere a instituţiei, precum şi explicaţii cu privire la imunitatea totală de care a beneficiat Bărbuceanu, care nu a fost sancţionat niciodată pentru acest limbaj descalificant pentru un dascăl.

Pentru că trebuie făcută o precizare importantă: Mircea Bărbuceanu nu este jurnalist, nu este pamfletar, nu e umorist, nu e un Bendeac la mâna a doua, ci este lector universitar. Un formator care ar trebui să fie un exemplu pentru cei cărora le predă şi le acordă calificative şi note.

Este aşa ceva Bărbuceanu Mircea? Decideţi dumneavoastră!

Iată ce spunea sindicalistul despre Gheorghe Barbu, la plecarea din funcţie a rectorului:

În 2-8.11.2012: „…acest personaj (Gh. Barbu – n.red.) de (acum) de tristă amintire; Gheorghe Barbu ne părăseşte exact aşa cum merita: într-un mod JOSNIC şi UMIL!; …fostul rector s-a milogita încercat în stilul său caracteristic să mituiască pe mulţi din membrii Senatului… a împroşcat cu venin… altceva decât feudalismul şi decăderea în care a fost cufundată sub domnia unui impostor…; Gheorghe Barbu… a arătat tuturor o lipsă de demnitate, o lăcomie şi o disperareun om mic, un om disperat…; Scârbiţi de comportamentul acestuia, mai mult de 2/3 din membrii Senatului au plecat din sală atunci când a fost vorba să voteze…; Gheorghe Barbu… pleacă exact în modul în care a umilit şi alungat mulţi oameni de valoare ai Universităţii din Piteşti, pentru a face loc sieşi sau multor indivizi de aceeaşi factură, foşti colaboratori ai securităţii, indivizi cu <<dosare>> grele, majoritatea tot impostori de acelaşi calibru; Gheorghe Barbu – în cel mai securist stil posibil desprins la şcolile <<de profil>> unde a fost educat…; …vor mai fi unii care, tânjind după Gheorghe Barbu… vor mai lupta – ca şi acum – să menţină pe alocuri domnia unităţii şi imposturii, dezbinarea şi dezordinea, lăcomia fără limite”.

Sincer, Barbu ar trebui să fie fericit că nu a luat şi ceva bătaie după cât de pornit şi agresiv, din punct de vedere oral, era lectorul sindicalist Mircea Bărbuceanu!

Într-un final, profesorul Gheorghe Barbu a plecat. A ajuns rector în urma alegerilor, pentru perioada 2012-2015, prof. univ. dr. Ionel Didea.

Mircea Bărbuceanu abia se încălzise! Aşa că şi-a luat noul şef la terfelit, după obicei:

În 21.05.2015: „…batjocurii de care <<beneficiem>> din partea domnului Didea şi subordonaţilor săi devotaţi şi foarte bine plătiţi pentru a face ce li se spune…; Doi jurişti, Didea (lipsa titulaturii – n.red.) şi Moraru…; …avem o conducere care se înghesuie doar la sute de milioane lunar, se dă în judecată singură pentru drepturile ce ni le refuză nouă şi foloseşte Universitatea doar pentru a-şi face imagine publică sau pentru a-şi rezolva diverse obligaţii către terţi…; …se va trece la boicotarea sesiunii de examene, aşa cum o cer din ce în ce mai mulţi colegi, nemulţumiţi că nu suntem băgaţi în seamă de FEUDALI”;

În 29.05.2015: „În ceea ce priveşte <<lămuririle>> pe care le tot căutaţi cu disperare în stânga şi în dreapta – ceea ce denotă doar o fugă a Dvs. de răspundere, devenită cronică în ultimul timp şi care ne dezamăgeşte profund… vă reamintesc, domnule Didea că sunteţi JURIST!; Eu şi colegii mei din conducerea Sindicatului credem că este cazul să încetaţi cu toate aceste tergiversări şi copilării (să vă reamintesc şi de batjocura şi sfidarea de a semna decizia de săptămâna trecută, probabil la indicaţia vreunuia dintre specialiştii cu care ne tot spuneţi că vă consultaţi!?), să vă îndreptaţi colona şi să faceţi ceea ce trebuie...; …motivaţia deciziei ce aţi semnat-o săptămâna trecută prin care foarte mulţi consideră că i-aţi batjocorit şi sfidat”;

În 11.06.2015: „Să vă temeţi de acest lucru, domnule Didea!; …Şi nu uitaţi că Dumnezeu plăteşte, de obicei, când îţi este lumea mai dragă şi, mai ales, prin copii…; Decât să vă pierdeţi vremea cu alte păcăleli ca cele din actualul mesaj, mai bine aveţi bărbăţia şi responsabilitatea să ne scutiţi de toată umilinţa la care ne supuneţi din 2013…”;

În 25.06.2015: „Ionel Didea a plecat de la conducerea Universităţii la fel de mişeleşte şi mincinos cum i-a fost mandatul; Acesta este omul… Ruşinos, foarte ruşinos! Se pare că a căutat toată viaţa numai funcţii călduţe, iar când a dat de responsabilităţi, a fugit ca un laş, lăsând nenorociri după el”.

Într-un mod absolut academic, Mircea Bărbuceanu a ajuns, după cum puteţi vedea, să-l ameninţe pe ex-rectorul Ionel Didea că-l va pedepsi Dumnezeu prin copii!!??!!

Superb sau ce? Bine că nu s-a dus şi la Maria Câmpina, Regina Magiei Albe, să o roage să-l rezolve pe bietul Didea până se hotărăşte Dumnezeu, că sindicatul n-ar mai avea chef să aştepte!

Revenim!

D.M.D.

Lasa un raspuns