Şefa Senatului, Alina Gorghiu, recunoaşte că PNL Argeş va pierde toate alegerile în judeţ în faţa PSD în 2024!

0
292

Când Liviu Rebreanu a scris „Proştii” s-a referit, cel mai probabil, la trupeţii Alinei Gorghiu din PNL Argeş! Nici la preselecţiile de la „Românii au talent”, fază la care se prezintă toţi nătărăii, diliii şi măicuţele cosmice, nu întâlneşti o asemenea concentraţie de incapabili, impotenţi şi terminaţi (din punct de vedere politic, fireşte)!

În ultimele zece zile, liberalii argeşeni, conduşi de Alina Gorghiu, au bifat o impresionantă listă de „eşece”. Pe toate planurile!

Până şi jurnaliştii argeşeni au început să-i evite, deoarece minciunile şi propaganda ieftină a Alinei Gorghiu, presărate ulterior în varianta online cu zeci de greşeli gramaticale şi de exprimare (fiindcă pentru imagine publică ai nevoie de persoane cu IQ din trei cifre!), nici nu mai surprind, nici nu mai amuză pe nimeni, aidoma apariţiilor de odinioară ale altei figuri triste, Mariana Moculescu!

În faţa realizărilor extraordinare ale celor de la PSD Argeş, care au dus Argeşul pe unul dintre primele locuri la capitolul atragerii de fonduri prin PNRR şi au reuşit, la nivelul administraţiei piteştene, nu doar investiţii extraordinare din bani publici ca Piteşti Arena, stadionul FC Argeş, viitorul spital municipal, şcoli, grădiniţe, locuri de joacă, dar şi au convins superinvestitori privaţi să vină la Piteşti şi să construiască Argeş Mall, spre exemplu, o investiţie de aproape 100 de milioane de euro în Tudor Vladimirescu, cartierul urmând să beneficieze şi de un pasaj rutier peste calea ferată, pasaj construit pentru municipiul Piteşti pe banii investitorului, PNL Argeş a depus armele.

A recunoscut-o chiar şefa lor, Alina Gorghiu, pe pagina de facebook a PNL Argeş, în termeni dincolo de orice echivoc:

Preşedintele PNL Argeş, Alina Gorghiu, le-a transmis aleşilor locali liberali că ei sunt forţa pentru alegerile din 2024 şi din 2028:

Sunteţi motorul PNL Argeş şi cei mai buni comunicatori ai noştri în relaţia directă cu cetăţenii! Pentru voi vorbesc proiectele voastre! Iar localităţile voastre sunt oaze de normalitate într-un judeţ cu multe probleme! Trebuie doar să îndrăznim mai mult pentru 2024 în Argeş, pentru ca, în 2028, să câştigăm judeţul”.

Deci Alina Gorghiu admite, recunoaşte, declară public că PNL Argeş va pierde alegerile din 2024. Pe toate!

De ce face asta? Simplu: pentru că vrea să nu-şi asume niciun obiectiv electoral şi să nu-şi dea demisia, cum s-ar impune, când PSD Argeş îi va umili pe liberali la vot!

„Prin noi înşine!” devine, în cazul PNL Argeş, „Cu mâna noastră!”. Capitol la care Bogdan Olteanu spunea că doamna Gorghiu chiar se pricepe!

D.M.D.