Secondat de fidelii lui Ţâţă, Ţâcă şi Buci Penalul Florin Frătică se face de râs cu promisiuni electorale imposibil de pus în practică, scrise pe hârtie între două sticle de votcă cu ajutorul Alinei, soţia lui cea (deloc) inteligentă!

0
900

Cea mai spectaculoasă campanie electorală din Argeş este, indiscutabil, cea făcută de reprezentantul Penitenciarului Rahova în comuna Bradu, infractorul condamnat definitiv la puşcărie Florin Frătică. Bine, Frătică nu reprezintă doar puşcăriaşii în actuala înfruntare electorală, ci şi un alt clan de ticăloşi care activează în politică, şi anume PMP, partidul infractorului Traian Băsescu Petrov, omul care le-a tăiat pensiile şi salariile românilor, care a majorat TVA şi a închis sute de spitale şi aziluri!

Florin Frătică este cel mai vesel şi optimist candidat din Argeş. Asta pentru că, vorba celor de la BUG Mafia, este beat 8 zile din 7! Iese pe stradă însoţit de zeci de elevi de 16 ani care nici măcar nu sunt din Bradu, dar dau bine, crede el, pentru că sunt mulţi şi… ieftini! Faptul că elevii aduşi din Piteşti sau aiurea nu votează nu-l deranjează din moment ce inteligenţa lui ascuţită (IQ 87) este oricum neutralizată de votca Beluga pe care o bea direct din sticlă!

Pliantul electoral împărţit de Florin Frătică, cu dărnicia celui care nu dă de la el fiindcă a furat din banul public (adică de la noi!), este demenţial. Cumva seamănă cu Frătică, cu menţiunea că penalul este doar DEMENT!

Trecem peste sloganul lui de Bălăceanca, „Faptele vorbesc!”, care este ales nemaipomenit din moment ce Frătică a fost arestat de trei ori din primărie, este beţivul comunei şi curvarul zonei! Fapte mai tari nu există, nu-i aşa?!

Printre punctele forte ale programului electoral al infractorului condamnat Florin Frătică se numără:

 • înfiinţarea de cabinete stomatologice;
 • înfiinţarea de programe medicale anuale pentru testarea şi efectuarea de analize gratuite pentru toţi cetăţenii comunei;
 • acordarea de sprijin material şi financiar persoanelor vulnerabile şi cu venituri mici;
 • deschiderea de cantine sociale;
 • transport gratuit pentru pensionari şi persoane cu venituri mici;
 • relocarea fermei de porci, mutarea acesteia în zona Podeanca;
 • asfaltarea tuturor străzilor principale şi laterale;
 • construirea unei biserici în zona Platou;
 • construirea unei biserici în noul cimitir de la Geamăna;
 • construirea unui ştrand şi a unei zone de agrement acvatic;
 • anularea tuturor amenzilor date abuziv de Poliţia Locală.

A omis o fabrică Mercedes pe Platou şi relocarea aeroportului din Otopeni la Geamăna! Plus o mină de diamante în Bradu de Jos!

Nu râdeţi, vă rog mult, atât poate Alina Frătică, geniul analfabet din spatele PENALULUI!

Toată însăilarea asta dementă poate fi rezolvată simplu: NU! Nu că nu va fi primar, pentru că 9% din voturi nu te fac primar, ci de râsul comunei, dar nimic din prostiile astea n-au nicio legătură cu realitatea şi, în general, cu ce se poate face de către o administraţie normală!

Deci:

Cabinetele stomatologice sunt înfiinţate de medicii stomatologi, nu de primării! Sunt afaceri private!

Cum să le faci, măi om prost, analize gratuite tuturor? Eşti şeicul din Abu Dhabi? Tu ai termina bugetul anual al comunei pe 12 februarie!

Cantine sociale? Nu există nici în Piteşti şi nici în celelalte oraşe argeşene! Nici măcar o cantină nu se justifică! Ar fi o investiţie enormă (trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii ca un restaurant, plus normele sanitare anti-Covid-19 foarte dure), iar la Bradu nu există un număr semnificativ de persoane vârstnice fără posibilităţi şi fără familii!

Nu există nicio posibilitate să le acorzi sprijin financiar persoanelor cu venituri mici. Dacă se încadrează în condiţiile legii, primesc ajutor social. Dacă nu, nu li se pot da bani publici sub nicio formă, pentru că rolul unui primar este să dezvolte comuna, nu să se joace de-a Gigi Becali pe banii statului român! Apropo, băi familie Adams care sunteţi voi clanul Frătică, sunteţi extrem de analfabeţi. Sprijin material şi financiar înseamnă acelaşi lucru!

Ferma de porci funcţionează legal acolo unde este. Nu poate fi relocată de primărie, ci doar de proprietar. Dacă nu vrea omul, n-ai ce-i face! Dacă vrea, care este meritul primarului?

Să construieşte o nouă biserică într-un cimitir? Tu auzi ce delirezi? Chucky, revino-ţi! În 26 de ani n-am mai auzit aşa ceva, o astfel de succesiune a investiţiilor! Noroc cu Alina ta, care este deşteaptă foc, mai ceva ca o cheie franceză!

Un ştrand la Bradu? Bază de agrement acvatică? De ce nu şi un port la Marea Mediterană amenajat la Geamăna! Dincolo de faptul că ar fi vorba de milioane de euro, iar oamenii sănătoşi au alte priorităţi, nu există apă, om prost. Şi nu doar pentru că o furi tu şi alţi derbedei, toţi amendaţi că v-aţi branşat ilegal la canalizare încă din 2009!

Nu poţi, analfabetule, să anulezi tu vreo amendă dată de poliţiştii locali. Auzi la nefericit, amenzi abuzive! Este nevoie să se pronunţe instanţa, măi Frătică, pentru ca o amendă să poată fi considerată abuzivă! Doar un magistrat poate anula o amendă! Dar proştii din echipa ta, Ţâţă, Ţâcă, Coaie, Lache, Buci şi restul retardaţilor, cred orice, fiindcă ei speră să ajungi în funcţie din nou ca să mănânce şi ei altceva decât cartofi cu varză!

Are mai multe şanse să ajungă Alina membru al Academiei Române decât ai tu să câştigi primăria, băi Frătică! O să vezi, Dan Stroe te va umili public, pentru că omul a făcut din Bradu o comună modernă. Tu n-ai făcut altceva decât să bei, să furi şi să stai la puşcărie, în etape!

Grupul de Monitorizare a Infractorilor din Bradu are o surpriză pentru tine. Probabil vineri, ca să ai un weekend de poveste! Paparazzi fratiwere!

D.M.D.

P.S. Nu mai vorbi de mandatul 2020-2024, penibilule! Pentru că n-ai de unde să ştii durata! Mandatul vine sigur şi va fi unul de executare!