Școala Gimnazială Liviu Rebreanu – la ceas aniversar

0
94

Şcoala Gimnazialã “Liviu Rebreanu” din Mioveni a îmbrăcat, astăzi, haine de sărbătoare, cu ocazia manifestărilor organizate pentru sărbătorirea Zilelor Școlii. Manifestările au debutat marţi, 19 noiembrie, de la ora 09.00 și se vor încheia joi, 21 noiembrie, cu o serbare festivă, organizată la Centrul Cultural Mioveni, începând cu ora 17.00. Şcoala Gimnazialã “Liviu Rebreanu” din Mioveni a fost inaugurată pe 24 noiembrie, 1980.

La ceas aniversar, aduc un respectuos omagiu tuturor dascălilor care au slujit și slujesc în această instituție, elevilor dragi, părinților, partenerilor și comunității locale care au sprijinit școala în demersurile sale!

Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” din Mioveni a dovedit că este școala unde munca este convertită în educație de calitate, unde rezultatele sunt cele care dau măsura faptelor cadrelor didactice și în care implicarea în diverse parteneriate, programe și proiecte naționale și internaționale aduce plusvaloare și clădește zi de zi.

Într-o unitate de învăţământ, fiecare are rolul său important, de la director până la personalul nedidactic, pentru că, împreună, formează o echipă ce are rolul de a preda elevilor toate cunoştinţele necesare în dezvoltarea lor ca oameni. Pentru Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” scurgerea timpului a adus, necontenit, provocări şi oportunităţi, istoria şcolii stând sub semnul permanentei reinventări, a neîncetatei căutări în drumul către mai bine, a descoperirilor individuale, dar şi a potenţialului colectiv.

39 de ani de şcoală la ,,Liviu Rebreanu”, înseamnă zeci de generaţii de elevi, 39 de ani de muncă, în care profesorii, de ieri şi de azi au clădit valori la Mioveni.

La Mulți Ani și cât mai multe rezultate deosebite Școlii “Liviu Rebreanu”!

Lasa un raspuns