SC Apă-Canal 2000 SA Piteşti pregăteşte două acţiuni speciale cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

0
218

La începutul primăverii, în data de 22 martie, în întreaga lume se aniversează Ziua Mondială a Apei, care are o temă distinctă în fiecare an. În anul 2018 tema este „Natura şi apa”.

Societatea Apă-Canal 2000 SA acordă o atenţie deosebită acestui eveniment, organizând de-a lungul timpului diferite activităţi în cadrul Programului Educaţional Piky.

În acest an, SC Apă-Canal 2000 SA organizează două acţiuni, şi anume:

  1. Concursul de desene „Protejăm natura, avem grijă de apă!”, la care pot participa elevii din clasele I-XII de la unităţile de învăţământ din judeţul Argeş.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Media – Piky”.

  1. Zilele Porţilor Deschise. În perioada 21-23 martie, grupuri de elevi şi cadre didactice pot vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti/Topoloveni/Costeşti, în baza unei solicitări transmise prin e-mail la adresa: contact@apa-canal2000.ro.

În cazul în care sunt elevi şi profesori interesaţi să participe la acţiunile organizate de societatea din Piteşti, sunt aşteptaţi cu drag, cu condiţia respectării regulamentului concursului şi înscrierii pentru efectuarea vizitelor.

De asemenea, SC Apă-Canal 2000 SA vă aşteaptă în data de 22 martie pentru a sărbători împreună Ziua Mondială a Apei, eveniment care se va desfăşura la Muzeul Judeţean Argeş.

Lasa un raspuns