Sărbători fericite, puşcăriaşule! Tic-tac tic-tac tic-tac!

0
583

22-dec-puscarias-obraznicUn imbecil jegos, plătit din bani publici, m-a numit dement pentru că l-am catalogat drept pușcăriaș. Ups, deci avem de-a face cu un bugetar nesimţit!

Atunci să-l facem să plângă!

Măi beţivule!

Dement e unul care fură milioane de euro şi ajunge să fie cercetat în nenumărate dosare penale! Dement este unul care bea o sticlă de whisky într-o oră, după care face scandal, se face de râs şi merge la curve. (Între timp s-au schimbat cumva lucrurile. Beţivul merge direct acasă, pentru că… e acelaşi lucru!) Dement este unul care trece pe la serviciu de două ori pe săptămână şi pe care-l înjură consătenii pe stradă (şi) din acest motiv!

Te-am făcut puşcăriaş zici tu? Nici gând. Judecătorii au făcut asta atunci când te-au ţinut după gratii luni de zile, la propunerea procurorilor! PUȘCĂRIAȘ este o persoană care a stat la închisoare. Te califici, beţivule! Deci eşti puşcăriaş! Şi vei mai fi!

În altă ordine de idei, am înţeles şi de ce bei. Pentru că de fiecare dată când trebuie să-ţi pupi femeia te gândeşti că, practic, îl pupi pe tovarăşu’ Davidescu sub curea. Şi nu numai pe el!

Sărbători fericite, puşcăriaşule! Tic-tac tic-tac tic-tac!

D.M.D.

Lasa un raspuns