Sărbători de iarnă 2016 – 2017. Au început pregătirile!

0
766

targul_craciun_pitestiSărbatorile de iarna sunt tot mai aproape iar acțiunea de împodobire a orașului este in plină desfașurare.

În acest an startul sărbatorilor de iarnă va fi conform tradiției, cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, prin aprinderea iluminatului festiv in zona centrala a Municipiului, urmând ca până la data de 6 decembrie in preajma sărbătorii Sfântului Nicolae iluminatul festiv să fie aprins în tot orașul.

 Pe bulevardele și străzile Municipiului au fost montate :

 – 112 de instalații transversale tip țurțuri și cadre cu steluțe,

 – 120 plăsuțe luminoase și furtun luminos pe 520 stâlpi de iluminat public.

Panourile luminoase cu steluțe au fost amplasate la intrările în oraș și în sensurile giratorii.

In zona centrală prin reamplasarea arcadelor, zona de tunel luminos de pe strada Victoriei in lungime de 200m a fost extinsă și în zona Parcului Fortuna, ajungând astfel la 250m.

In Piața Primăriei sute de beculețe colorate cu led, globuri strălucitoare și perdele luminoase vor străluci aducând bucurie și culoare. O scenă de poveste a sosirii lui Moș Crăciun în sania trasă de reni va completa atmosfera magică a sărbătorilor.

Bradul de aproximativ 25m, îmbrăcat în ornamente de sărbătoare se va transforma într-o feerie de lumini, spre bucuria tuturor locuitorilor din oraş, și în special a copiilor. In acest an cu sprijinul Directiei Sivice Arges, bradul a fost adus din zona Nucsoara – Ocolul Silvic Domnesti și a costat 1300 lei.

Târgul de Crăciun se va deschide in data de 6 decembrie, găzduind producători și comercianți de produse tradiționale românesti, decorațiuni de Crăciun, cadouri și jucării.

Lasa un raspuns