Şantajistul Florin Paraschivescu s-a dus la puşcărie!

0
698

Argeşul jubilează:
Şantajistul analfabet Florin Paraschivescu s-a dus la puşcărie!

Paraschivescu_la_puscarie<<Vineri, poliţiştii din cadrul IPJ Buzău şi IPJ Argeş au efectuat mai multe percheziţii domiciliare la Bucureşti, Buzău şi Piteşti. Vizate erau trei persoane, acestea fiind bănuite că în ultima perioadă ar fi şantajat mai mulţi oameni de afaceri, dar şi primari din Buzău, solicitându-le diverse sume de bani, altfel urmând să publice diverse informaţii despre ei în presă. Persoanele vizate de această anchetă sunt Doru Iuga, fost director la OTV, Florin Paraschivescu, directorul publicaţiilor „Atac de Buzău“ şi „Atac de Argeş”, dar şi soţia acestuia, Oana Galanton. După ce au fost reţinuţi timp de 24 de ore, au fost duşi în faţa judecătorilor, aceştia luând decizia de a-i plasa în arest la domiciliu. Cei trei au fost duşi sâmbătă, în jurul orei 18, la Judecătoria Buzău, fiind prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi pe rând, astfel că decizia a fost luată în cursul serii. Astfel, Florin Paraschivescu şi Doru Iuga au fost plasaţi în arest la domiciliu, în timp ce Oana Galanton a fost pusă sub control judiciar. Astăzi, în urma unei decizii luate de magistraţii de la Tribunalul Buzău, Florin Paraschivescu a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pentru ceilalţi jurnalişti s-au menţinut deciziile luate de Judecătoria Buzău, respectiv arest la domiciliu pentru Doru Iuga şi control judiciar pentru Oana Galanton.>>
Această ştiruţă oligofrenă a apărut ieri pe site-ul „TOP”. În mod evident, a fost preluată de undeva prin superba metodă copy-paste, deoarece îi lipseau diacriticele.
Din cauza unora ca lepra asta de Paraschivescu şi altora proşti ca ăştia de la „TOP”, presa a ajuns penibilă. Ce directori au fost, mă, Paraschivescu şi Iuga? Iuga avea săracu’ vreo 26 de ani pe vremea aia (în perioada OTV) şi era ocupat să preacurvească vesel cu minori, iar Paraschivescu n-avea cum să fie director nicăieri, cu atât mai puţin la două publicaţii. Pentru că el a fost iniţial şoferul altui puşcăriaş, Mihai Ghezea, de la care n-a putut învăţa decât cum să fie o jigodie şantajistă. (Întrebare întrebătoare: oare cine o mai fi lucrat cu Ghezea în Argeş?)
Ca să fie clar, acesta n-a fost ziarist, n-a fost director, n-a fost nimic. Un golan nesimţit şi tupeist, care a înjurat pe toată lumea bună din judeţ. În mod normal, ar fi trebuit să fie scuipat de toată lumea, nu băgat în seamă, găzduit şi „hrănit”.
O precizare mai fac, deşi voi supăra câteva persoane. În prima zi când a descălecat dobitocul în Piteşti şi l-am văzut, am cerut voie, de la cel care l-a găzduit la rugămintea celui care l-a adus, să-l dau dracu’ şi să-l trimit acasă. Nu am fost lăsat! Şi nu mi-am permis să fac iureş sub acoperişul altuia care întâmplător mi-e prieten!
Atunci m-am supărat. Acum mă bucur! Pentru că s-a terminat superb! Un scelerat va sta după gratii foarte mult timp, pentru că mai are o condamnare cu executare pe care o va face acum, împreună cu noua perioadă de puşcărie care-i va fi oferită – cu generozitate, sperăm – de procurori! Vorba primarului Dumitru de la Albota: nu e bine să te bucuri de răul altuia, dar pentru acest Paraschivescu merită să facem o excepţie!
D.M.D.