Şantaje şi ameninţări la Primăria Ștefănești! Miss Autopsia a fost ridicată de poliţişti chiar din biroul primăriţei Jenica după ce a refuzat să se potolească, să se legitimeze şi a încercat să-l muşte de mână pe un agent!

0
273

Astăzi, Consiliul Local Ștefănești se reuneşte pentru şedinţa ordinară pe luna martie. Cu toate că a fost sancţionată pe linie de partid pentru circul pe care îl face în oraş, cu toate că i se cere demisia de către 80% dintre locuitorii urbei, cu toate că există un dosar la DNA care priveşte un abuz în serviciu în formă continuată, despre care vom vorbi curând, primăriţa Jenica Dumitru continuă campania ei agresivă de a obţine controlul banilor publici din Ștefănești.

Astfel, ordinea de zi a şedinţei a fost modificată prin presiuni în ultima clipă, Jenica Dumitru introducând un proiect de hotărâre prin care se revocă hotărârea de consiliu prin care Centrul Cultural Ștefănești şi-a pierdut personalitatea juridică, redevenind casă de cultură. Manevra are ca scop final numirea în funcţia de manager al centrului (dacă le-ar ieşi combinaţia!) a Laviniei Năstase (Miss Autopsia), actualmente consilier personal al Jenicăi.

Ce este grav aici? Păi faptul că fiecărui consilier, indiferent de partidul din care face parte, i s-a înmânat o adresă din partea primăriţei Dumitru, document pe care-l publicăm în facsimil. Documentul în cauză reprezintă un adevărat act de şantaj prin care fosta dansatoare ajunsă primăriţă îi ameninţă că, dacă nu vor vota cum vrea ea, le va face plângeri consilierilor la toate organele statului, îi va reclama la şefii partidelor din care fac parte şi va instiga locuitorii oraşului împotriva lor! Mai mult, fiecare ales a fost abordat individual, atât de Jenica Dumitru, cât şi de Miss Autopsia, şi presat să voteze în favoarea visului celor două de a pune mâna pe Casa de Cultură (devenită Centru Cultural).

Aşa ceva este, evident, de netolerat. Marea majoritate a consilierilor va vota în conformitate cu prima lor decizie, adică îşi vor menţine punctul de vedere. Ștefăneștiul va avea în continuare Casă de Cultură, nu Centru Cultural, iar Miss Autopsia nu va putea ajunge la banii publici la care visează de aproape doi ani!

În altă ordine de idei, vă anunţăm, în exclusivitate, că am avut 100% dreptate atunci când am susţinut că Miss Autopsia a turbat de tot. Ieri, după un scandal monstru făcut în Primărie, unde a înjurat pe toată lumea şi a ameninţat, ca de obicei, că-i va termina pe toţi, Lavinia Năstase a fost ridicată de poliţişti şi dusă la secţie. S-a recurs la această măsură extremă pentru că dobitoaca asta a refuzat să se legitimeze şi chiar a încercat să-l muşte de mână pe un agent de poliţie!!!

Vom reveni pe larg cu amănunte incredibile de la Ștefănești.

D.M.D.

P.S. Până atunci, mai spun un lucru. Un lider de partid poate face puşcărie dacă cere cuiva să voteze cumva, pentru că a fost angajat ginerele altcuiva! Pe cuvânt de licenţiat în drept!

Lasa un raspuns