Să râdem cu loserul Alinuței: Umilit, înfrânt pentru a zecea oară în ultimii opt ani, Coteț de la PNL nu demisionează și pretinde că muia politică primită de la piteșteni a fost o victorie pentru el!

0
156

În mod normal, când te faci de râs de o sută de ori în opt ani, te retragi din politică, băi Mihai Coteț. Te duci și meditezi un pic, să afli de ce dracu’ nu te place nimeni, nu te votează nimeni, nu te vrea nimeni!

Liberalul Coteț e ciuca bătăilor! N-a avut nimeni loc de el să ia o palmă electorală, o flegmă, o muie ca opinie politică, vorba idiotului național Klaus Werner Iohannis!

În 2020, a fost bătut în cursa internă pentru desemnarea candidatului liberal la Primăria Pitești de Sorin Apostoliceanu, proaspăt trădător social democrat!

A urmat o altă înfrângere umilitoare, când l-a bătut Gelu Tofan în confruntarea pentru șefia PNL Pitești!

A pierdut din nou desemnarea ca viceprimar, în fața aceluiași Gelu Tofan!

A pierdut controlul în Consiliul Local Pitești, comportându-se execrabil cu colegii să de partid, Ana Stan, Tiberiu Irimia și Gelu Tofan, pe care i-a hărțuit și i-a obligat să plece din PNL!

A fost pus de Alina Gorghiu șef la PNL Pitești, după ce oponenții săi au fost dați afară și intimidați, o victorie mai gravă și mult mai condamnabilă decât trei înfrângeri umilitoare. E ca și cum ar fi venit cu mămica la școală că l-a bătut colega de bancă!

A pierdut în fața lui Cristian Gentea alegerile din 2024 pentru funcția de primar al Piteștiului, după o campanie în care s-a comportat mizerabil și a recurs la minciuni, insulte și calomnii, toate coordonate de pe conturi false!

Mihai Coteț, înfrântul de la PNL nu e bărbat politic. Este un eunuc care face de râs PNL chiar în vatra liberalismului!

Un bărbat și-ar fi recunoscut înfrângerea în fața unui oponent mult mai bun și mai valoros, cum s-a dovedit mereu a fi Cristian Gentea. După ar fi trebuit să demisioneze, de mână cu șefa lui, Alina Gorghiu, o altă distrusă și terminată cum n-a văzut Argeșul în politică!

Coteț însă, pozează în victorios. Se laudă că a obținut un scor electoral bun, că dacă l-ar fi susținut toate partidele de dreapta ar fi câștigat, că a pierdut din cauza deputatului Ionuț Moșteanu etc. Îi țin isonul mai mulți jurnaliști care l-au sprijinit pe față și care, la fel ca persoana care îi găzduiește acest lung șir de aberații, îl taxează financiar și acum. Ei sunt cei care îl susțin pe această cale, ca să nu se ajungă la concluzia evidentă : a pierdut umilitor, a cheltuit saci de bani degeaba, a fost consiliat greșit și instigat la reacții și declarații aberante de către oameni care nu se pricep la strategii electorale, ci doar la facturat sfaturi cretine!

Băi Coteț, tu gândești măcar un pic? Cum plm să zici mă că dacă te susținea toată lumea tu câștigai Primăria? În alegeri fiecare merge singur, își reprezintă partidul sau alianța electorală! De ce ar fi renunțat USR -Forța Dreptei – PMP la candidatul lor în favoarea PNL, un partid care le este dușman și care i-a exclus de la guvernare pe unii și i-a dat afară din partid pe alții?!

Ce logică este asta? Era un film pe vremuri, ,,Robin Hood – Bărbați în izmene”, din care probabil tu te-ai inspirat, în care prințul John îl provoca pe Robin la luptă, promițându-i o luptă cinstită : ,,Tu, eu și cu gărzile!”.

PSD a bătut PNL la Pitești. Nu doar acum, l-a bătut mereu. Adică uneori PSD v-a zdrobit, alteori ați înfrânt voi! Nu s-a schimbat nimic! Ați luat umilință din nou la vot, spre bucuria majorității piteștenilor!

Și mai este o chestie: Gentea a fost un candidat sincer și corect! Tu, băi Coteț, ai fost mincinos, bandit, mârșav! Ai plătit toate tutele ălea și toți căcănarii care au acceptat, să facă tone de conturi false. Ați mințit ca niște boschetari, ca niște beșnițe, ca niște dereglați!

Îți spun de patru ani, îți repet din nou : nu vei fi niciodată primar la Pitești! Niciodată! Unul dintre motive, important și imposibil de depășit, este că nu vreau eu! Poți să râzi, frumusețe omenească, așa râdea și cuplul Georgescu – Călinescu la Mioveni, așa râdea și Jenica la Rătești etc. Au rămas murdari de râs pe la gură!

Ai folosit subiecte grele, manipulante : semafoarele, stațiile de autobuz, Pădurea Trivale. Primele două moștenite de administrația Gentea, al treilea creat artificial de voi, liberalii. Au fost subiecte greu de combătut, dar piteștenii ne-au crezut pe noi, nu pe voi! Pentru că toată lumea știe, noi punem oamenii pe primul loc, noi nu mințim niciodată și spunem întotdeauna, oricât ar fi de dificil și complicat, adevărul!

În 2028, nu veți mai avea șansa să mințiți! Piteștiul va fi atunci perla Munteniei, iar Cristian Gentea va fi primar atât cât va mai dori!

Tu? Tot cu Iulia, tot pe facebook, tot cu conturi false etc. Atât poți, de unde mai mult?

Dacă ai știi câtă lume nu te-a votat din cauza mea, câți corporatiști și oameni de dreapta au votat cu primarul Cristian Gentea doar pentru că le-am cerut-o eu, pentru că i-am rugat eu, ți-ai da palme! E bine că nu știi, că ți-ar sări oja!

Înțeleg că ai intrat deja în companie electorală? Ai întârziat, băi Coteț, noi suntem în tranșee de pe 10 iunie! Pentru că suntem o forță împreună, lucru pe care l-ai constatat pe pielea ta în ziua votului!

D.M.D.

P.S. După cum se vede, articolul pro Coteț este publicat la categoria Pamflet! Până și jurnalista ta de casă râde, că are de cine!