Să nu uitați, piteșteni! Primarul Cristian Gentea a obținut ieri încă 2.756.478,51 lei pentru Municipiul Pitești, în timp ce PNL, prin Alina Gorghiu și Mihai Coteț, au instigat la organizarea unui protest ilegal, care a eșuat lamentabil!

0
111

Ieri, la Pitești, am bifat două noi premiere. Ambele spectaculoase.

Primarul piteștenilor, Cristian Gentea, a obținut încă 2.756.478,51 lei pentru Municipiul Pitești (Filarmonica Pitești) de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Prin această alocare municipalitatea dispune acum de întreaga sumă pentru a reabilita și moderniza Teatrul de Vară din Ștrand.

Deci, Teatrul de Vară din Ștrand va fi refăcut din temelii și transformat într-o bijuterie arhitectonică fără ca niciun leu să fie cheltuit din bugetul local!

Această reușită se adaugă zecilor de contracte semnate și finanțate prin PNRR, în valoare de zeci și zeci de milioane de euro, bani pe care administrația Cristian Gentea i-a obținut pentru piteșteni, pentru comunitate!

Tot ieri, s-a mai comis o premieră la Pitești. Spunem ,,s-a comis” pentru că, de această dată este vorba despre o încălcare a legii, comisă cu instigare de la cel mai înalt nivel!

Este vorba de un protest neautorizat, organizat de PNL, la instigarea doamnei Alina Gorghiu, ministrul Justiției și a domnului Mihai Coteț, liberal de TikTok și consilier local!

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, LIBERALII se opun tranformării Pădurii Trivale într-o pădure parc (așa cum sunt 95% dintre pădurile urbane și preorășenești din România!), astfel încât piteștenii să se poată bucura de pădurea lor. Să se poată plimba pe aleile și potecile din Trivale, cu copiii și nepoții lor, să poată beneficia de bănci și amenajări minimale, de terase cochete, de tonete cu înghețată și sucuri răcoritoare, așa cum se întâmplă peste tot în lume!

Liberalii, din frustrare și ură față de administrația performantă a edilului Cristian Gentea, ar fi dorit ca Pădurea Trivale să fie transformată în arie protejată. Adică piteștenii să riște amenzi de zeci de mii de lei sau chiar dosare penale dacă încalcă perimetrul, totul controlat de la București de un custode numit de PNL, prin oamenii partidului.

Argeșenii, piteștenii, n-ar trebui să uite cât de periculoși sunt LIBERALII și cât de puțin respect au ei pentru drepturile și libertățile cetățenești. Guvernările PNL Ludovic Orban și Florin Câțu au amendat aproape 45 000 de argeșeni pentru că n-au respectat restricțiile aberante impuse de mafia PNL în pandemie. Restricții impuse pentru ca liberalii să dea tunuri de miliarde de euro cu măști, izolete, ventilatoare etc., jaful din bani publici fiind investigat de DNA în cadrul a peste 500 de dosare penale cu prejudicii colosale!

LIBERALII sunt cei care beau și chefuiau în birouri de la Guvern în timp ce românii erau obligați să iasă din case cu bilet de voie și după orarul stabilit de un bețiv analfabet, Ludovic Orban, și un ministru al Sănătății caricatural și incompetent, Nelu Tătaru!

Acum ar fi dorit să ne fure pădurea Trivale și s-o transforme într-o zonă interzisă, în care să nu avem acces și de care să nu ne putem bucura! (Vezi facsimil cu recunoașterea publică a șefului PNL Pitești, Mihai Coteț!)

Revenind la miting, la el n-au participat decât 32 de persoane, dintre care 25 de membri PNL și 7 copii, aduși de părinți în disperare de cauză! Atât poate PNL la Pitești, fără a mai vorbi de faptul că jumătate din cei prezenți nu locuiau în municipiu ci în comunele limitrofe!

Premiera nu este eșecul mobilizării PNL și impotența organizatorică a doamnei Alina Gorghiu și a secundului ei, Mișu Coteț, ci faptul că un ministru al Justiției a îndemnat cetățenii să iasă în stradă și să participe la un protest ilegal, pentru care, din dispreț față de lege, LIBERALII nu s-au ostenit nici măcar să ceară autorizație!

Ziarul de Argeș îi cere public demisia din Guvernul României a Ministrului Justiției, Alina Gorghiu, care se face vinovată de încălcarea legii nr. 60 / 1991 privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, precum și demisia din Consiliul Local Pitești a consilierului Mihai Coteț, pentru încălcarea prevederilor aceluiași act normativ.

Vom reveni!

D.M.D.