S-au unit legendele la PNL : Ando ,,12 clase” s-a combinat politic cu Miss Autopsia și atacă primăria!

0
120

PNL Argeș, sub conducerea descentrată a Alinei Gorghiu, a devenit refugiul tuturor papagalilor și scandalagiilor din județ.

Acest lucru a devenit vizibil la Albota, unde șef de organizație locală a fost instalat un băiat cu 12 clase, Roland Dumitru Florian, zis Ando, care nu știe altceva decât să scrie prostii agramate pe facebook și să bată câmpii fără pic de grație, susținut, recent, de cea mai spurcată creatură din județ, Miss Autopsia (a.k.a. Lavinia Năstase!)

Faptul că nu va primi 50 de voturi la alegeri, fiindcă PNL și Ando reprezintă un cuplu caricatural, nu o opțiune electorală, nu pare să-l afecteze în vreun fel pe junele politruc!

În ultima săptămână, în stilul de manelist care l-a consacrat (și) în viața lui privată ( Ando este fan Florin Salam și a apărut în videoclipurile maneliștilor Nicolae Guță și Don Genove!), șeful cu 12 clase al PNL Albota a instigat permanent comunitatea din Albota, exagerând, mințind prin omisiune, folosind pentru asta inclusiv o fițuică abjectă cu caracter electoral, apărută pe net acum câteva luni.

Zice liberalul vieții, că locuitorii din Albota au fost lăsați fără transport de persoane și, vezi Doamne, asta ar fi vina primarului, că situația este fără ieșire și că autoritățile nu fac nimic etc.

El, Ando de la PNL, un băiat care n-a putut mai mult de liceu, fie nu a înțeles problema, fapt care ar trebui să-l facă să renunțe la politică din motiv de IQ mult subunitar, fie a știut și a dezinformat cu bunăștiință, caz în care s-a comportat mizerabil, pentru că a agitat degeaba o comunitate!

În realitate, problemele apărute cu transportul în comun în câteva județe ale României s-au datorat expirării licențelor unor transportatori. Chestiune care excede autoritatea Primăriei Albota, ca de altfel autoritatea oricărei primării.

Situația a și fost rezolvată între timp, CU MAXIMĂ OPERATIVITATE, de către Consiliul Județean Argeș, în prezent transportul persoanelor din Albota către Pitești realizându-se normal.

Ca să vă dați seama cu ce caraghios avem de-a face, Ando de la PNL s-a faultat singur, postând pe contul său de facebook  (agramat și vai de el!)  că se întrerupsese și transportul de persoane Costești – Pitești! Adică, este evident că Primăria Albota nu avea nici o vină, fiind o chestiune care trebuia reglată (și, repet, a fost reglată imediat, la nivelul CJ Argeș!).

După ce primarul Ion Dumitru, care aținut permanent legătura cu cei de la CJ Argeș pentru rezolvarea problemei, a anunțat pe facebook că transportul de persoane s-a reluat, această glumă politică scoasă din poșetă de Alina Gorghiu, ne-am referit aici la Ando, a transmis și el, copiind mesajul primarului, exact același lucru!

În ce calitate te bagi tu în seamă, măi, politrucule? Care este meritul tău? Ce treabă ai tu cu transportul în comun, ce treabă ai tu cu Albota, ce treabă ai tu, în general, cu orice?! Consiliul Județean, condus de PSD, a rezolvat problema, asigurând transportul celor din Albota la Pitești.

Tu, ca să vadă și lumea cu ce fel de glumiță de om are de-a face, te aflai la Bruxelles, la sediul Parlamentului European, așa cum s-au dus, de-a lungul ultimilor 4 ani, câteva sute de tineri din politică și presă.

Numai că tu, măi Ando, ești SINGURUL care și-a luat cu el și NEVASTA! Răde lumea când te vede cum a râs, spre exemplu, și de Miss Autopsia (Lavinia Năstase!), când a apărut în poze seminud prin reviste, cu țâțele goale! Și ofilite!

De ce vorbim de Miss Autopsia?! Pentru că se pare că, după cum se vede din frumoasa fotografie, ați bătut palma și formați un cuplu politic de anvergură : 12 clase și o jumătate de țâță! Atâta s-a putut!

Oricum, pe lângă faptul că nu te va vota nimeni, colaborarea cu Miss Autopsia te va și costa mult, că ea nu este doar foarte nasoală, este și foarte costisitoare. Dar, să nu intri în panică! Dacă se subțiază bugetul, poți să apelezi la Adi Șușanu. N-ar fi gratis, zice lumea!

Revenim cu dovadă că și 12 clase sunt prea mult pentru tine!

D.M.D.