S-a lămurit misterul: Şeful lui Frătică, Cătălin Bulf, i-a dat un pachet PENALULUI de la Bradu ca să aibă şi el cu ce bani să pozeze în continuare în om bogat!

0
276

Din informaţiile noastre, faptul că propriii consăteni îl monitorizează atent l-a şocat pe Florin Frătică, cel care a ieşit ieri pe stradă să recupereze încrederea (pierdută de ani buni!) brădenilor, cu o adunătură de beţivi şi puşlamale de strânsură, derbedei pe care-i plăteşte cu 50 de lei pe zi.

Filmul este pe facebook şi a putut fi vizionat de toţi cei interesaţi: golanii lui Frătică umblau beţi mangă, cu sticle de bere în mână, înjurau localnicii şi erau gata în câteva rânduri să sară la bătaie. În fine, oameni de cea mai joasă factură, aşa că nu merită să discutăm despre ei!

Revenim totuşi asupra imaginilor de ieri deoarece am promis că vă lămurim cu cine s-a întâlnit condamnatul PENAL Florin Frătică noaptea. Şi mai ales de ce!

Este vorba de şeful lui de partid, Cătălin Bulf, care i-a dat un pachet consistent pe care Florin Frătică l-a palmat imediat.

Aşa stând lucrurile, cu certitudine Bulf nu i-a dat bani lui Frătică, aşa cum greşit crede toată lumea bine informată. Nu i-a dat banii necesari ca să pozeze într-un om bogat care aruncă în stânga şi-n dreapta cu lovele, deşi este aproape falit: umbla deunăzi să-şi vândă lacurile de la Călineşti, anvelopele de la S Klasse-ul au ajuns să arate ca un prezervativ, iar cu banii la presa care a ales să-l ajute (deşi este un infractor condamnat, aflat în perioada de suspendare a executării pedepsei!) are întârzieri majore!

Oricum, după ce va pierde alegerile, pentru Frătică vine o perioadă tare grea. Pentru că banii s-au cam terminat, iar şanse să aibă din nou acces la bugetul comunei Bradu nu mai există!

D.M.D.

Lasa un raspuns