Rușinea PSD Argeș lovește din nou: Armand Chiriloiu s-a dus la întâlnirea de la Topoloveni cu Liviu Dragnea cu mașina de serviciu și cu șoferul!

0
250

Când v-am spus că pe Armand Chiriloiu îl doare în fund de lege… Fotografia pe care o publicăm astăzi este de vineri și a fost făcută la Topoloveni, cu prilejul vizitei președintelui PSD Liviu Dragnea.

Care este problema cu fotografia asta și, în general, de ce nu ar putea fi Armand Chiriloiu la vizita șefului său de partid?

Păi problema este… multiplă!

În primul rând, Chiriloiu a fost prezent la evenimentul din zona Topoloveni între orele 09:30 – 13:00, deci în timpul programului de lucru. Vom verifica dacă și-o fi luat o zi liberă și vom face public acest lucru.

Încă și mai grav, don Armando, zis Spaima Pădurii, a venit la Topoloveni cu un autoturism de teren marca Toyota cu nr. AG-01-WUW, proprietate a Direcției Silvice Argeș. Acest lucru este complet ilegal, pentru că, și dacă și-ar fi luat concediu și s-ar fi aflat în timpul liber la Topoloveni, Chiriloiu tot n-ar fi avut dreptul să folosească mașina instituției în interes personal. Mai ales la un eveniment politic!!! Așa ceva se numește abuz în serviciu și se pedepsește cu pușcărie!

Asta nu e tot, pentru că boss-ul Direcției Silvice a fost însoțit la Topoloveni de șoferul său, angajat al instituției! Tare sau ce?

Vinovăția însă aparține argeșenilor. Pentru că nu suntem în stare să impunem PSD să pună un director adevărat la Direcția Silvică Argeș, în locul bucălatului ăsta cu trei case, zeci de terenuri și bani în conturi cât trei afaceriști medii!

D.M.D.

Lasa un raspuns