Rușinea națională Cătălin Rădulescu Mitralieră încearcă să compromită o mișcare onestă și un om integru!

0
363

Dacă un scelerat iubește pisicile, spre exemplu, asta nu-l face deloc om bun. Dacă un mincinos patologic, un obsedat pervers și un demagog ordinar susține public, printre zeci și zeci de nerozii, și câteva lucruri corecte, asta nu-l face nici frecventabil, nici demn de stimă!

Deputatul Cătălin Rădulescu, un rebut politic sinistru trimis în Parlament la presiunile primarilor social democrați din județ, deși singurele locuri unde ar trebui să fie găzduit, alternativ, sunt Rahova și Bălăceanca, s-a întâlnit la începutul acestei săptămâni cu Daniel Dragomir, colonel SRI în rezervă și fondatorul miscării România 3.0..

În stilul lui caracteristic, Rădulescu s-a înfoiat ca un curcan, l-a impresionat pe ofițer cu așa zisul lui curaj de revoluționar, cu poveștile lui despre armele confiscate securiștilor la Revoluție, cu furia lui împotriva statului paralel și cu zelul lui în favoarea legilor amnistiei și grațierii!

Din nefericire pentru Daniel Dragomir, care este o victimă reală a binomului SRI – DNA, asocierea lui cu panarame ca Rădulescu nu va face decât să compromită România 3.0. și să afecteze grav mesajul său public.

Asta pentru că:

Cătălin Rădulescu luptă cu statul paralel din postura de infractor condamnat!

Cătălin Rădulescu este fost PDL-ist, care s-a lăudat permanent în perioada regimurilor Băsescu – Udrea – Boc cu relația lui de amiciție cu Adriean Videanu.

Cătălin Rădulescu minte atunci când susține că a luat arme la Revoluție și că a participat la evenimente cu mitraliera în mână. Sute de revoluționari argeșeni pot depune mărturie că omul a apărut doar la final, când s-au împărțit funcțiile și cașcavalul!

Cătălin Rădulescu minte când spune că a profesat ca doctor. Să dovedească cu cartea de muncă, dacă poate. N-a lucrat ca medic nici măcar o secundă, așa că pretenția lui că, fiind doctor, ar putea fi ministru al Sănătății e hilară!

Cătălin Rădulescu este ușor analfabet, lucru care poate fi dovedit ușor dacă acceptă să scrie după dictare câteva rânduri, spre exemplu din poezia „Zdreanță”, care l-ar și defini oarecum, cel puțin prin titlu!

Cătălin Rădulescu, în două mandate de deputat PSD, nu are absolut nici o realizare, cu excepția compostării a 90% din cele aproape 20 de tute pe care le-a avut angajate la cabinet!

Cătălin Rădulescu are ceva în comun cu Cristiano Ronaldo. Amândoi au fost acuzați de viol și amândoi au rezolvat ulterior problema în același mod. Vă las pe dumneavoastră să ghiciți care!

D.M.D.

Lasa un raspuns