Reteaua terorista Statul Islamic, atentat la Casa Alba!

1
549

      amenintari_isis Reteaua terorista Statul Islamic a difuzat in urma cu cateva ore o noua inregistrare video in care anunta care va fi urmatoarea tinta a atentatelor ucigase: Casa Alba, sediul Presedintiei Statelor Unite ale Americii.

In urma atentatelor teroriste de la Paris din 13 noiembrie 2015, soldate cu sute de raniti si morti, reteaua terorista Statul Islamic si-a asumat atacurile si a promis ca toate statele partase la bombardamentele din Siria si Irak se vor confrunta cu astfel de tragedii. Organizatia terorista a proclamat un “califat islamic” in regiuni din Irak, Siria, nordul Egiptului si nordul Iordaniei, pe care le-a ocupat prin violenta extrema.

In filmuletul postat pe site-urile retelei Statul Islamic, preluat apoi si de Institutul de Cercetare Media in Orientul Mijlociu (Middle East Media Research Institute), cu sediul la Washington, sunt prezentate statul_islamic_amenintari_barack_obamaimagini cu atacurile teroriste de la Paris, in timp ce teroristi membri ai gruparii fac amenintari la adresa Presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, si a presedintelui francez Francois Hollande. Acestia promit ca vor urma si alte atentate de aceeasi amploare.

“La ce va puteti astepta din partea califatului islamic in afara de noi atacuri?! I-am adus lui Francois Hollande si acolitilor lui un val de atacuri benefice, asa cum ii vom aduce si lui Barack Obama si anturajului sau. Ii vom parjoli cu centuri explozive si masini-capcana. Ii vom urmari oriunde vor merge, ii vom trata ca pe sclavi si caini”, ameninta un terorist.

“Franta prospera, dar nu va dura mult, vom pulveriza toate locurile. Am inceput cu voi, dar vom sfarsi cu falsa Casa Alba, pe care o vom face neagra cu focul nostru; o vom arunca in aer, asa cum am facut cu idolii falsi”, afirma membrii retelei teroriste Statul Islamic in inregistrarea video difuzata joi, dupa aproape o saptamana de la atentatele comise la Paris, acolo unde au fost omorati cel putin 129 de oameni si au fost raniti peste 400. La Casa Alba deja s-au luat masuri de siguranta si de protectie in fata amenintarilor gruparii teroriste Statul Islamic.

Filmuletul il puteti viziona aici.

Redactor: Emma Radu

 

1 Comentariu

  1. Pe planeta exista un singur TERORIST : USA condusa de catre criminalii complexului satanic farmaceutic industrial militar, autorul razboaielor de cotropire asupra natiunilor suverane in scop de jaf si distrugere.Sunt si autorii 9/11 – distrugerea celor trei cladiri WTC despre care “pulimea” americana a fost invatata ca le-a distrus Osama bin Laden dintr-o pestera din Afganistan. Dupa ce a fost anuntzat de lovirea primului turn de catre un avion, piticania bush a mai tras de timp inca 30 de minute pana sa se deplaseze…

Lasa un raspuns