Restricții de trafic în Curtea de Argeș

0
233

În intervalul 9-10 noiembrie a.c., pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș, circulația va fi restricționată pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș, zona Podului Benix, pentru desfășurarea unei competiții sportive.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie a.c., între orele 02.00 – 06.00, staționarea pe bulevardul Basarabilor din municipiul Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între Biserica Domnească și Mănăstirea Curtea de Argeș, zona Podului Benix, va fi interzisă.

De asemenea, în cursul zilei de 10 noiembrie a.c., în intervalul 06.00 – 15.00, circulația va fi interzisă pe același tronson.

Măsura temporară de restricţie va fi instituită prin marcaje temporare, iar pe tronson vor fi prezenţi poliţiştii din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și din cadrul Serviciului Rutier Argeș. Aceștia vor asigura fluenţa traficului rutier şi măsurile de ordine pe perioada desfăşurării competiției.

Pentru evitarea unor blocaje sau a altor tipuri de evenimente negative, recomandăm conducătorilor auto să își planifice din timp traseul de deplasare,  să circule cu atenție şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflați în teren.

(Sursa: IPJ Argeș)

Lasa un raspuns