Regrupări dubioase de forţe la SC Turism Muntenia SA: Tina Florescu s-a întâlnit pe ascuns cu avocatul Mihai Dumitrică, deţinătorul a 50% din Hotelul Argeş

0
265

SC Turism Muntenia SA este de departe cea mai disputată societate comercială din Piteşti. Cazul este deja de notorietate, aşa că nu vom mai insista pe ce a fost.

Vom dezvălui doar lucruri noi, pentru că în culise se întâmplă lucruri extrem de grave, în sensul că se transpune cumva în realitate celebrul vers al băieţilor de la BUG Mafia „Cum se schimbă unii în curve, nici nu-ţi vine să crezi!”…

Despre ce este vorba? Ei bine, am aflat că cea mai vehementă contestatară a tuturor conducerilor care s-au succedat în timp şi a tuturor administratorilor judiciari şi lichidatorilor pe care instanţele i-au desemnat pentru SC Turism Muntenia, d-na Constantina Florescu (Tina), s-a întâlnit de curând cu avocatul Mihai Dumitrică, ginerele lui Gheorghe Popescu şi deţinătorul a 50% din Hotelul Argeş.

Până mai ieri duşmani de moarte, Tina Florescu şi Mihai Dumitrică s-au văzut chiar la Hotelul Argeş, în incinta căruia doamna în cauză a pătruns pe o intrare de serviciu, situată în spatele clădirii.

Despre ce s-a discutat şi, mai ales, ce pun la cale cei doi puteţi citi în zilele următoare pe www.ziaruldearges.ro.

D.M.D.

Lasa un raspuns