Răzvan Ion Duminică şi soacra lui, Soare Mihaela, sunt traficanţii de pisici bolnave care au înşelat zeci, poate sute de persoane!

7
1349

Sceleratul care (re)vinde pisicuţe bolnave aduse din Ucraina, Republica Moldova etc. se numeşte Răzvan Ion Duminică. Colegă de comerţ cu suflete nevinovate îi este soacra, Soare Mihaela!

Cei doi vând de ani buni nu doar pisicuţe, ci şi câini. Peste 90% din vânzări sunt frauduloase, în sensul că pisicuţele sunt bolnave şi mor în chinuri groaznice (ultimul caz e de marţi, când a dus o pisicuţă bolnavă în Militari care astăzi este deja pe perfuzii şi… îşi aşteaptă sfârşitul!), iar câinii sunt cu totul şi cu totul alte rase decât ce susţine el (în cazurile fericite în care nu sunt bolnavi incurabil şi nu mor în primele săptămâni!).

Cei doi vând peste tot, pe OLX, pe grupurile de iubitori de animale de pe facebook, precum şi pe site-uri de vânzări. Se oferă să livreze căţeluşii şi pisicuţele la domiciliile cumpărătorilor, aşa că nu pot fi depistaţi ulterior, când se întâmplă nenorocirile.

Până acum ne-au contactat zeci de persoane păgubite. Tuturor le-au murit pisicuţele pe care au dat bani grei, iar la plângerile lor justificate, maimuţoiul le-a răspuns cu injurii şi ameninţări.

Ieri ne-a ameninţat şi pe noi, cu martori: că ne omoară, că trimite toţi ţiganii din Găvana peste noi, că nu ştim cu cine ne-am pus etc.

Vă daţi seama, am supărat un limbric care face comerţ cu suflete nevinovate!

Astăzi depunem plângerea penală. Sunt nenumărate infracţiuni în concurs, pentru care trebuie să răspundă. Sunt interesate şi două televiziuni centrale generaliste, care vor trata subiectul în zilele următoare. Mai mult, vom sesiza toate ONG-urile care se ocupă cu protecţia animalelor, care vor face presiuni asupra organelor abilitate ale statului pentru a le determina să-şi facă datoria.

Împreună vom stopa aceste practici jegoase. Şi-l vom închide pe ticălos în compania infractorilor cu amiciţia cărora se laudă.

Răzvan Ion Duminică, astăzi a început drumul tău spre puşcărie. E o promisiune!

D.M.D.

7 Comentarii

  1. Si eu am cumparat o pisicuta scotish fold care in decurs de o saptamana,cu toate ca am fost cu ea la veterinar si i-au fost administrate antibiotice,a murit..😟😢😢😢😢

  2. Ea locuieste in Exercitiu pe Matei Basarab nu am cumparat nimic de la dansa insa de ani buni auzeam animalute mici(pui de pisica sau de caine) plangand in blocul de langa .

  3. Se pare ca mi-am luat-o si eu ! Si duminica am cumpărat un puiuț British Shorthair blue pe care luni dimineață a trebuit să îl duc urgent la medic ! Are coronaviroza, il ducem dimineata pt antibiotic și perfuzii iar seara mai face un antibiotic! Medici ii dau șanse pt ca am ajuns cu el destul de devreme si tratamentul isi poate face efectul ! Acum dupa 3zile de tratament este mai bine ,dar încă nu stim care va fi starea lui in viitor ! Cel care mi la vandut ma contactat ieri seara foarte supărat pt ca am pus anunturi pe olx fbk, etc pt a avertiza lumea si incearca sa scape zicând că imi da banii inapoi ! Va rog cineva sa faca ceva ! Eu voi merge să depun o plângere după ce vom termina tratamentul ! 😭😭😭😭😭

Lasa un raspuns