Radu Vasilică Ruşinea PSD Argeş delirează…

1
1009

Ruşinea PSD Argeş delirează…

Radu Vasilică bate recordul mondial la nesimţire!

O vorbă populară spune un mare adevăr: „Prostul, dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul!”. Pentru a întări acest adevăr, deputatul Radu Vasilică, emblema nepotismului şi a promovării pe criterii incorecte şi netransparente în PSD Argeş, s-a trezit delirând în presa argeşeană pe motivul neincluderii lui printre delegaţii PSD Piteşti la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PSD Argeş.

„Dacă un prăpădit de deputat, cadru universitar, doctor în economie, nu are loc pe lista de delegaţi a PSD Piteşti, vă daţi seama cât de buni sunt ceilalţi?”, s-a scremut să fie ironic Radu Vasilică, cel mai constipat parlamentar din istoria postdecembristă a Argeşului.

Imediat, deputatul Vasilică a fost pus la punct de Cristian Gentea, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Piteşti, cel care a refuzat să-l nominalizeze pe Vasilică drept delegat. Potrivit liderului PSD Piteşti, Radu Vasilică nu se regăseşte pe lista delegaţilor pentru simplul motiv că nu merită acest lucru, parlamentarul făcând parte din categoria odioasă a „nepoţilor, finilor şi paraşutaţilor” de care membrii organizaţiei s-au săturat până peste cap! Atâta vreme cât Radu Vasilică nu s-a obosit nici măcar o dată să participe la activitatea politică din cadrul PSD Piteşti, cât timp şi-a tratat colegii cu superioritate şi chiar cu aroganţă, este normal ca nici conducerea organizaţiei municipale să nu-l crediteze cu încredere.

De fapt, este important pentru opinia publică să cunoască nu atât scandalul provocat de acest parlamentar obraznic, ci mai ales modul în care un individ mărginit ca Radu Vasilică a ajuns în Legislativul României.

Radu Vasilică

Căsătorit cu Irina Nicolescu, fata colonelului SIE Petrică Nicolescu şi nepoata fostului preşedinte al CJ Argeş Constantin Nicolescu, Radu Vasilică a intrat prin măritiş în familia „prezidenţială” argeşeană. Dintr-un asistent universitar gângav pe care nu-l băga nimeni în seamă, Radu a devenit finul şi protejatul lui Constantin Nicolescu. Nicolescu l-a impus cu forţa drept preşedinte al TSD Argeş în cadrul unei şedinţe uluitoare desfăşurate la Teatrul „Al. Davila”. Şedinţă în care preşedintele de atunci, Simona Bucura-Oprescu (în prezent şi ea deputat PSD), a fost îndepărtat cu scandal, printre cei folosiţi de Nicolescu drept instrument de presiune numărându-se un alt actual deputat PSD, Mircea Drăghici!

A urmat o carieră fulminantă pentru Radu Vasilică. Două mandate de deputat, un doctorat în economie, o ascensiune meteorică în mediul universitar. Aici vorbim doar despre partea vizibilă, pentru că, în realitate, totul era construit pe nisipuri mişcătoare, ţinute neclintite doar de forţa atotputernicului naş, Constantin Nicolescu.

Pentru că în PSD nimeni nu-l iubea pe acest puşti infatuat. Nici colegii parlamentari, nici primarii, obligaţi de Nicolescu să alerge pentru Vasilică în alegeri, nici membrii TSD pentru care deputatul n-a făcut nimic timp de 10 ani. Ca o paranteză, amuzantă, dar totodată ilustrativă pentru protecţia de care se bucura Radu Vasilică în PSD Argeş (şi în acelaşi timp pentru nesimţirea de care a dat dovadă permanent!), deputatul a rămas lider al TSD câţiva ani după ce împlinise vârsta de la care nu mai putea face parte, conform statutului, din organizaţia de tineret! Statut, bun-simţ, normalitate, nimic nu conta pentru acest (ne)demn reprezentant al nepotismului în forma sa cea mai abjectă!

Acum, cariera lui Radu Vasilică a ajuns la final. Un final care va fi, riscăm un pronostic, la fel de mizerabil cum i-a fost ascensiunea politică nemeritată!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Pai nu asta e cuvantul de baza in PSD….PCR ul …adeca pile cunostiinte si relatii ????? Nu ei au capusat fiecare institutie a statului si apoi s-a ales praful de ea ?
    Asta e psd ul un partid de curve, pile si nepoti……..asta e politica lui …….
    REX

Lasa un raspuns