Radu Vasilică îl susţine pe Şerban Valeca. Primul minus pentru senator!

0
451

Săptămâna trecută, deputatul Radu Vasilică, exemplul cel mai elocvent al nepotismului dus la absurd din politica argeşeană, a deschis iar gura. Nu pentru a se supăra din nou, ca văcarul pe sat, pe organizaţia PSD Piteşti care n-a vrut să-l nominalizeze delegat la conferinţa judeţeană de alegeri, însă cumva tot pe această temă. Şi anume, Vasilică, supranumit „Necunoscutu’” în Camera Deputaţilor, a anunţat că el îl susţine pe Şerban Valeca în competiţia pentru funcţia de preşedinte al PSD Argeş.

Teoretic, este un minus pentru senatorul Valeca, ştiut fiind faptul că Vasilică se bucură în PSD Argeş de simpatia pe care ar trezi-o un lider al KKK la o sărbătoare din Harlem! Practic, este o declaraţie care trezeşte confuzie, pentru că Vasilică n-a explicat cum îl va susţine el concret pe Valeca atâta vreme cât nu va fi delegat la conferinţă şi, deci, nu va vota.

Oricum, pentru Radu Vasilică bat deja clopotele. Anunţând sfârşitul unei cariere politice penibile. Ca să nu zic chiar ticăloase, pentru că timp de două mandate a ocupat locul altuia mai bun, mai demn, mai îndreptăţit!

Lasa un raspuns