Râde ciob de oală spartă! Fostul puşcăriaş Gheorghe Dinescu, tatăl puşcăriaşului Alexandru Dinescu, crede că Pendiuc ar trebui să demisioneze din cauza problemelor penale!

1
862

9 dec Dinescu si Pendiuc 1Pe Gheorghe Dinescu, fost ospătar, fost puşcăriaş de drept comun, actualmente preşedinte al PNŢCD Argeş, îl ştiam priceput la multe. Şi trecut prin multe! Iată că zilele acestea omul ne arată o nouă faţă. Şi anume chipul unui profet care poate să prevadă, în politică mai ales, viitorul!

Ce spune Gigi Dinescu? Simplu. Susţine că pe Tudor Pendiuc „va ajunge să-l scuipe lumea pe stradă”. Asta pentru că edilul Piteştiului ar trebui, în opinia lui Dinescu, să-şi dea demisia din cauza problemelor grave pe care le are cu legislaţia penală. Mai ales faptul că Pendiuc ar putea candida din nou îl scoate din minţi pe marele ţărănist Dinescu, care moare de grija banului public şi cere socoteală pentru… angajarea a doi consilieri personali la cabinetul lui Pendiuc şi îl consideră pe edil o căpuşă pe spinarea piteşteanului!

În principiu, fiecare are dreptul la opinie. Chiar şi Gigi Dinescu! Numai că, totuşi, nu vi se pare că râde ciob de oală spartă? Adică Tudor Pendiuc ar trebui să demisioneze, deşi conform legii este (încă!) nevinovat, nefiind condamnat nici măcar de instanţa de fond, dar el, Gheorghe Dinescu, ar trebui să rămână consilier, deşi a făcut puşcărie! Asta înseamnă să judeci cu dublă măsură! Nu vi se pare?

În rest, Gigi Dinescu este amicul politic al lui Mircea Andrei. Superb! Cine se aseamănă se adună!

D.M.D.

P.S. Şi mai are o calitate extraordinară Gigi Dinescu! Cunoaşte alfabetul. La alcătuirea frazelor încă are probleme: „Pentru că mie doar de Dumnezeu îl ştiu de şef!”. Perseverând însă, poate absolvi uşor şi clasa a treia!

1 Comentariu

  1. In acest hal a ajuns PNTCD ? Un fost puscarias , agramat , lipsit de orice farama de cultura, in prezent hot si tatal unui hot “conduce” un partid cu un nume mare, pe care nu il merita…ii face de ras pe Maniu si Mihalache…ne intoxica pe facebook si pe la tv local cu balivernele lui…Macar sa invete sa scrie corect… Il invit sa citeasca o carte , poate se mai cultiva si el .Ii sugerez “Gramatica Limbii Romane Cls I-IV” … nu cartile de joc prin carciumi

Lasa un raspuns