Puşcăriaşul Florin Paraschivescu îi minte pe procurorii DNA că a avut contract de barter pe 2.000 de euro cu SC Turism Muntenia SA

0
403

24 aug Florin Paraschivescu 2Am citit luni în săptămânalul „Ancheta” noi informaţii despre dosarul infractorului Florin Paraschivescu. Se pare că procurorii DNA investighează în acest moment şi modul în care puşcăriaşul a ajuns să fie găzduit de Hotelul Muntenia, având în vedere că şantajistul a avut, după propriile lui declaraţii, redacţia la hotelul piteştean.

Iată ce declară puşcăriaşul: „Pentru perioada în care a funcţionat, noi am avut sediul la Hotelul Muntenia, având o înţelegere cu patronul hotelului, Nicolae Ivănescu. În schimb, noi îi făceam publicitate hotelului”. Cu alte cuvinte, Paraschivescu susţine că a avut o înţelegere în sistem barter cu conducerea SC Turism Muntenia!

Ei bine, infractorul recidivist Florin Paraschivescu minte ca un porc. Şi vom demonstra acest lucru imediat. În primul rând, dacă aşa stau lucrurile, ar trebui să arate documentele. Contractul de barter şi facturile care au fost compensate. Pentru cine nu ştie cum stau lucrurile, cei de la „Atac de Argeş” au ocupat trei camere la Hotelul Muntenia timp de mai multe luni. Fiind vorba despre camere de două stele, oferite să zicem la un tarif de 100 de lei pe zi, asta înseamnă 300 de lei pe zi pentru cele trei camere. Nu mai puţin de 9.000 de lei lunar!

Cum să faci barter de 2.000 de euro pe lună cu o maculatură de ziar, pe care nu o citea nimeni şi care se distribuia gratuit? Contractele din mass-media locală nu sar de 1.000 de lei pe lună, în cazurile fericite!

Apoi, ce interes ar avea o societate comercială care deţine un hotel în Piteşti să-şi facă reclamă într-un jeg de ziar în care sunt înjuraţi non-stop parlamentari de Argeş, primari, şefi de instituţii etc.? Aici ar fi vorba 24 aug Florin Paraschivescu 3despre antireclamă! Mai ales că, după cum procurorii pot vedea răsfoind maculatura imundă editată de Paraschivescu, Iuga şi restul jigodiilor, fiţuica conţinea sute de greşeli gramaticale, de logică, de documentare etc. Să-ţi faci reclamă de 2.000 de euro lunar într-o latrină media? Haida de!

Deci: eu cred că Paraschivescu Florin minte. Minte aşa cum respiră! Iar procurorii DNA ar putea face uşor lumină în acest caz punându-l să arate documentele pomenite mai sus. Adică contractul de barter şi facturile emise de şi către SC Turism Muntenia SA!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns