PSD-ul lui Şerban Valeca trebuie să răspundă pentru această bătaie de joc: Armand Chiriloiu angajează ciobani semianalfabeţi cu opt clase în funcţiile din care îndepărtează silvicultori cu experienţă!

0
184

Lipsa de reacţie a acestui lider de mucava, l-am pomenit aici pe Şerban Valeca, îl face pe Armand Chiriloiu, şeful de la Direcţia Silvică Argeş, să creadă că îşi poate permite orice. Că se poate comporta într-o instituţie de stat ca pe moşia lu’ mă-sa!

Ultimele decizii ale acestui individ cu probleme penale sunt de-a dreptul strigătoare la cer. Şi ilegale, evident!

Chiar dacă este greu de crezut, Iosif Ologu, un cioban din Corbi, absolvent a opt clase primare, angajat din 2007, împreună cu soţia lui, ca îngrijitor al celebrei cabane silvice de la Bahna Rusului, aflate în administrarea Ocolului Silvic Domneşti, a fost promovat de Armand Chiriloiu în funcţia de pădurar responsabil cu vânătoarea! Asta deşi omul nu că nu are studii de specialitate, ci nu are niciun fel de studii! Nea Ologu din Corbi nu are nici permis de portarmă, nici nu poate obţine legal unul, din motive evidente. În fişa noului său post sunt prevăzute realizarea inventarului vânatului, luarea în primire a armelor de vânătoare etc., atribuţiuni imposibil de îndeplinit din moment ce nu este nici calificat pentru aşa ceva, nici deţinător al unui permis de portarmă care să-i permită accesul la arme!

Pentru a-i face loc ciobanului (Iosif Ologu are o mulţime de oi!) cu opt clase, Armand Chiriloiu l-a retrogradat pe Ion Catană, tehnician silvic cu studii şi experienţă, în funcţia de pădurar la Ocolul Silvic Curtea de Argeş. Mai mult, împotriva lui Catană se fac în acest moment presiuni puternice pentru a fi determinat să iasă la pensie.

Şi mai mult, pădurarul Ion Chirică, responsabilul cu vânătoarea până la numirea în funcţie a „specialistului” cu opt clase Ologu, a fost retrogradat ca muncitor necalificat. Asta deşi Chirică are studii silvice, are permis de portarmă şi o vastă experienţă profesională! Acest specialist silvic a fost numit… îngrijitor al Cabanei Bahna Rusului în locul lui Iosif Ologu, ciobanul cu opt clase de la Corbi!

Să nu credeţi că trupa lui Chiriloiu s-a oprit aici. L-au angajat şi pe Ologu Liviu Ionuţ, băiatul ciobanului, ca pădurar în cadrul Ocolului Silvic Domneşti. Nici juniorul nu are studii silvice, dar se împiedică unul ca don Armando de aşa ceva?!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns