PSD Piteşti – un fluviu roşu care a acoperit întreg municipiul, prevestind triumful electoral al social-democraţilor pe 26 mai

0
113

Din motive pe care le vom discuta pe larg după alegeri, am evitat să ne implicăm, ca publicaţie, în campania electorală pentru alegerile parlamentare.

Am decis însă să fac astăzi o excepţie. Şi să prezint câteva fotografii fabuloase din campania electorală a celei mai performante organizaţii social-democrate din judeţ, PSD Piteşti. Este cumva încununarea unei trude politice asidue care se datorează în exclusivitate preşedintelui Cristian Gentea şi echipei de la municipiu.

Cu organizaţii de cartier în care se face politică săptămânal, cu responsabili de zonă şi activişti cu target-uri clare, PSD Piteşti a reuşit de fiecare dată să câştige la scor alegerile electorale din Piteşti, indiferent de tipul consultării electorale.

De ce obţine Cristian Gentea aceste victorii categorice la Piteşti? Simplu: pentru că în organizaţia municipală pe care o conduce nu se face politică doar în proximitatea alegerilor! Cei de la PSD Piteşti sunt permanent implicaţi în politica urbei, sunt alături de piteşteni în fiecare zi şi, din acest motiv, şi piteştenii sunt alături de ei când trebuie băgate buletinele de vot în urnă!

Când vezi acest fluviu roşu care a acoperit efectiv centrul Piteştiului, după care s-a revărsat, în zilele următoare, prin toate cartierele municipiului, înţelegi imediat că rezultatul alegerilor parlamentare la Piteşti s-a stabilit cu mult înainte de alegerile europarlamentare. Iar câştigătorul absolut, PSD-ul lui Cristian Gentea, va bifa în portofoliu un nou record electoral!

D.M.D.

P.S. Ca să nu existe dubii, votez cu toată încrederea lista PSD care o include pe reprezentanta Argeşului, Gabriela Zoană!

La referendumul lui Werner nu votez şi sper că majoritatea argeşenilor vor face acelaşi lucru, pentru că este un referendum consultativ cu întrebări neconstituţionale!

Lasa un raspuns