PSD Piteşti l-a (re)ales preşedinte, în unanimitate, pe Cristian Gentea şi a decis susţinerea candidaturii lui Ion Mînzînă pentru şefia PSD Argeş

0
130

Astăzi, începând cu ora 17, în sala Filarmonicii din Piteşti a avut loc Adunarea Generală a PSD Piteşti, cea mai puternică organizaţie social-democrată din judeţ şi una dintre cele mai performante din Muntenia.

Cum era de aşteptat, preşedinte a fost ales, pentru un nou mandat de patru ani, dl. Cristian Gentea, omul forte al social-democraţiei argeşene. A fost ales în unanimitate, pentru că meritele şi performanţele domniei sale au transformat alegerile într-o simplă formalitate.

Prim-vicepreşedinte al PSD Piteşti a fost ales dl. Cornel Ionică, primarul municipiului Piteşti, iar funcţia de secretar executiv i-a revenit d-lui Sorin Apostoliceanu, viceprimarul Piteştiului!

Cu prilejul acestei şedinţe, la care au participat senatorii Cristina Stocheci şi Şerban Valeca, deputaţii Simona Bucura-Oprescu, Nicolae Georgescu, Cătălin Rădulescu şi Radu Vasilică, precum şi primarii Ion Georgescu (Mioveni), Ion Dumitru (Albota), Dănuţ Stroe (Bradu), Aurel Bălăşoiu (Rociu) etc., s-a decis susţinerea de către organizaţia Piteşti a candidaturii domnului Ion Mînzînă la funcţia de preşedinte al PSD Argeş la alegerile de vineri, 17 ianuarie!

Ar mai fi de precizat că PSD Piteşti şi-a fixat ca obiectiv principal imediat câştigarea alegerilor pentru Primăria Piteşti şi retransformarea Piteştiului într-un oraş roşu. De asemenea, Titi Tudosoiu, fostul inspector şcolar general, cel care a intenţionat să candideze la funcţia de preşedinte executiv în tandem cu Maria Dinu, nu se mai regăseşte în structurile de conducere a PSD Piteşti! Ceea ce este un lucru de salutat, pentru că trădarea se pedepseşte!

D.M.D.

Lasa un raspuns