PSD Piteşti a votat în proporţie de 95% cu Ion Mînzînă.

0
422

Cine spune altceva fie dezinformează, fie e prost şi crede dezinformările!

alegerile PSD fotoDe câteva zile circulă un zvon pe care numai nişte bolnavi mintal îl puteau lansa. Şi doar o gazetă editată de alţi bolnavi mintal îl putea găzdui!
Spun retardaţii ăştia că o treime din membrii delegaţiei PSD Piteşti nu l-ar fi votat pe Ion Mînzînă, ci pe Şerban Valeca, la deja celebrele alegeri pentru şefia PSD Argeş. Scorul a fost, pentru cine nu ştie, 520 de voturi pentru Valeca şi 409 pentru Mînzînă. Practic, o diferenţă de nici 60 de voturi, pentru că, dacă încă 60 de votanţi ar fi votat cu Ion Mînzînă, acesta ar fi câştigat alegerile.
Dacă aşa stau lucrurile şi Mînzînă ar fi pierdut pentru 60 de voturi de la PSD Piteşti, înseamnă că de la Topoloveni, de la Mioveni, din zona Câmpulung, din zona Bascov etc. cel puţin jumătate din delegaţi şi-au băgat picioarele în indicaţiile şefilor lor şi au votat cu Ion Mînzînă. Pentru că, dacă nu l-a votat Piteştiul, musai l-au votat de la Mioveni şi de la Topoloveni, fiindcă altfel n-ar fi avut de unde strânge atât de multe voturi.
Aşa să fi stat oare lucrurile? Evident că nu! PSD Piteşti a votat în proporţie de 95% cu Ion Mînzînă, în timp ce Topoloveniul, Miceştiul etc. au votat pentru cel mai slab candidat, Şerban Valeca.
Ruşinos nu este doar votul pro Valeca, care se va solda în final cu mari probleme electorale pentru PSD Argeş, ci mai ales modul absolut retardat în care „se pune botul” (ca să înţeleagă şi primarul penal Dumitru Voicu!) la dezinformări şi minciuni sfruntate, mai ales de către jurnalişti.
Concluzia? PSD Piteşti a votat în proporţie de 95% cu Ion Mînzînă. Cine spune altceva fie dezinformează, fie e prost şi crede dezinformările!
D.M.D.

Lasa un raspuns