PSD – forţa politică dominantă la Bradu! PENALUL Florin Frătică încearcă să recâştige controlul prin mită electorală şi promovarea beţivilor şi degeneraţilor în Consiliul Local Bradu!

0
999

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc adunarea generală de alegeri a PSD Bradu. În prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene Ion Mînzînă, a preşedintelui executiv Cristian Gentea, a secretarului executiv al filialei, deputata Simona Bucura-Oprescu, precum şi a altor parlamentari, primari şi preşedinţi de organizaţii social-democraţi, primarul Dan Stroe a reuşit un tur de forţă extraordinar. O sală de sport plină cu membri şi simpatizanţi PSD până la refuz, un eveniment organizat ireproşabil care arată că social-democraţii sunt, la Bradu, singura forţă politică importantă!

Orice comentariu ar fi de prisos. Priviţi fotografiile!

Totuşi, la altceva dorim să ne referim astăzi. Comuna Bradu a stat, timp de opt ani, sub influenţa unui individ malefic, Florin Frătică. Beţiv, mincinos, obsedat de curve şi bolnav de curvăsăreală cronică, Frătică a distrus aproape tot ce se putea distruge în Bradu.

A făcut praf bugetul comunei tocând banii cu fel de fel de puşcăriaşi, prieteni de-ai lui. A făcut praf investiţiile, fiind de notorietate naţională (de la buletinele de ştiri!) că la Bradu străzile şi curţile erau inundate după fiecare ploaie deoarece canalizarea pluvială nu funcţiona aproape deloc, fiind făcută doar pentru ca nişte penali să primească banii de la alt penal, primarul lor de la PDL, Florin Frătică!

A făcut praf familiile tuturor celor care au făcut parte din trupa lui, pe care i-a combinat la fel de fel de babardeli, cu fel de fel de petarde! După exemplul lui, care executa orice panaramă care punea botul la… euro, a divorţat până şi şoferul lui, Ion Vasile, celebrul Sile, actualmente omul care face toate demersurile penibile ale lui Florin Frătică (gen cereri pe Legea 544 în fiecare an, pentru acelaşi subiect, de râde toată administraţia brădeană de ei!). L-a adus în situaţia de a divorţa până şi pe Silviu Făgăraşu, căruia i-a făcut o serie de mizerii cum numai el, Florin Frătică, este în stare!

I-a transformat pe toţi apropiaţii lui în nişte beţivi ordinari, alcoolici care nu sunt în stare să ajungă seara acasă fără GPS! Publicăm astăzi un film care arată în cel hal s-a prezentat la şedinţa Consiliului Local Bradu consilierul PAM Stelică Şerb, unul dintre oamenii de bază ai lui Florin Frătică, cel care l-a urmat la PMP, chiar dacă nu şi-a depus încă adeziunea de frică să nu-şi piardă mandatul! Jalnic individ, al cărui comportament degenerat n-a fost întrecut, la Bradu, decât de şeful său, Frătică Florin, care apărea matol la trei din patru evenimente publice la care participa!

Problema stringentă a comunei Bradu este că fostul puşcăriaş de drept comun Florin Frătică vrea să candideze din partea PMP pentru un nou mandat de primar. Cum în sondaje n-are nici 10% în acest moment, a anunţat deja în cercul lui de pramatii şi derbedei că este gata să cheltuiască atât cât trebuie. Şi să dea 200, 300, cât o fi nevoie, pentru un vot!

Evident că va ajunge la puşcărie din nou! Pentru leprele care s-au obişnuit să primească însă bani de la Florin Frătică avem un avertisment. Există deja plângeri şi sesizări care au adus la cunoştinţa organelor abilitate faptul că există suspiciuni rezonabile că un infractor recidivist se pregăteşte să comită infracţiuni la Legea electorală.

Există la Bradu o prezenţă vizibilă a investigatorilor sesizaţi pentru ca la Bradu un PENAL să nu mai fure niciun vot, să nu mai cumpere niciun vot. Şi nicio persoană care se va bucura la şpaga electorală a fostului puşcăriaş nu se va bucura şi de clemenţă şi va merge la puşcărie!

D.M.D.

P.S. Florin Frătică nu va putea câştiga fotoliul de primar nici dacă ar cheltui toţi banii din lume, pentru că brădenii sunt sătui de el până-n gât. Dar ar putea influenţa alegerea a unu sau doi consilieri locali şi astfel ar pune frâne dezvoltării viitoare a comunei. Pentru că… vedeţi ce oameni are în echipă, trotilaţi, cu IQ subunitar ca nenea Stelică Şerb, beţivul de la şedinţă!

Lasa un raspuns