PSD Argeş şi-a dat cu tesla în… cojones la Ștefănești de dragul cuplului de caricaturi Jenica Dumitru-Miss Autopsia

0
328

Au fost câteva zile în care nu am mai scris despre Ștefănești. După decizia sinucigaşă a PSD Argeş, care a decis să-i sancţioneze pe toţi la grămadă, adică şi pe primăriţa Jenica Dumitru, şi pe adversarii ei, viceprimarul şi grupul de consilieri PSD, lucrurile sunt clare.

La PSD e o problemă gravă de leadership. Cu un preşedinte miserupist, interesat doar să-şi mai aranjeze un mandat de senator, Biroul Permanent Judeţean acţionează confuz. Acţionează greşit! Pentru că nu este admisibil să-i tratezi pe toţi la fel, ignorând gradul de vinovăţie diferit, trecutul în partid etc.

Vinovatul principal este Jenica Dumitru, o primăriţă care nu are nimic în comun cu social-democraţia, o individă cu un trecut tulbure, care a instigat locuitorii din Ștefănești împotriva grupului consilierilor PSD şi a viceprimarului deoarece aceştia nu s-au conformat solicitărilor ei şi ale dementei pe care a angajat-o pe post de consilier personal (Miss Autopsia, zisă şi Lavinia Năstase, membru PNL!).

Decizia de a nu o exclude pe Jenica Dumitru sau nici măcar de a o chema la ordine şi a-i impune s-o concedieze imediat pe Miss Autopsia, decizie care echivalează cu susţinerea ei în continuare, a distrus orice şansă a PSD de a-şi păstra din 2020 funcţia de primar al Ștefăneștiului! A fost afectată grav şi autoritatea viceprimarului Ion Mihalcea care, dincolo de critici, a ţinut PSD la conducere în Ștefănești în ultimii 20 de ani.

Dacă PSD vrea să susţină politica infectă a unei foste balerine care lucrează în echipă cu o fostă proxenetă (Miss Autopsia!), nu are decât. În ceea ce ne priveşte, vom face tot ce putem pentru ca Jenica Dumitru să nu-şi termine mandatul!

D.M.D.

Lasa un raspuns