PSD Argeş şi-a dat cu tesla în… cojones la Ștefănești de dragul cuplului de caricaturi Jenica Dumitru-Miss Autopsia

1
443

Au fost câteva zile în care nu am mai scris despre Ștefănești. După decizia sinucigaşă a PSD Argeş, care a decis să-i sancţioneze pe toţi la grămadă, adică şi pe primăriţa Jenica Dumitru, şi pe adversarii ei, viceprimarul şi grupul de consilieri PSD, lucrurile sunt clare.

La PSD e o problemă gravă de leadership. Cu un preşedinte miserupist, interesat doar să-şi mai aranjeze un mandat de senator, Biroul Permanent Judeţean acţionează confuz. Acţionează greşit! Pentru că nu este admisibil să-i tratezi pe toţi la fel, ignorând gradul de vinovăţie diferit, trecutul în partid etc.

Vinovatul principal este Jenica Dumitru, o primăriţă care nu are nimic în comun cu social-democraţia, o individă cu un trecut tulbure, care a instigat locuitorii din Ștefănești împotriva grupului consilierilor PSD şi a viceprimarului deoarece aceştia nu s-au conformat solicitărilor ei şi ale dementei pe care a angajat-o pe post de consilier personal (Miss Autopsia, zisă şi Lavinia Năstase, membru PNL!).

Decizia de a nu o exclude pe Jenica Dumitru sau nici măcar de a o chema la ordine şi a-i impune s-o concedieze imediat pe Miss Autopsia, decizie care echivalează cu susţinerea ei în continuare, a distrus orice şansă a PSD de a-şi păstra din 2020 funcţia de primar al Ștefăneștiului! A fost afectată grav şi autoritatea viceprimarului Ion Mihalcea care, dincolo de critici, a ţinut PSD la conducere în Ștefănești în ultimii 20 de ani.

Dacă PSD vrea să susţină politica infectă a unei foste balerine care lucrează în echipă cu o fostă proxenetă (Miss Autopsia!), nu are decât. În ceea ce ne priveşte, vom face tot ce putem pentru ca Jenica Dumitru să nu-şi termine mandatul!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Sunt un cetățean de onoare al orașului ȘTEFANEȘTI- ARGEȘ. Stimată doamnă primar : V-am susținut la alegerile pentru actualul mandat și mi-ați înșelat așteptările mințindu-mă de câte ori am apelat la dumneavostră așa cum faceți și acum cu locuitorii micuțului nostru oraș. Ieri ați postat pe facebook ce masuri ia primăria în cazul coronavirusului dar nimic concret. Ce părere aveți de RADIC STAR CARE ÎN ULTIMILE DOUĂ LUNI A MAAJORAT PREȚUL LA CARNE ȘI PREP0ARATE CU PESTE 70 %. Puneți factorii responsabili de acest abuz să-l controlreze. Același lucru au făcut, cu mici excepții, și celelalte marketuri din Ștefănești. Pote in acest fel nu se vor mai lăuda că nu le pasă de primar și știu ei de ce.

Lasa un raspuns