PSD Argeș a sesizat poliţia în cazul unor acte de huliganism electoral comise la Piteşti!

0
348

ipj_argesAm primit la redacţie următorul comunicat de la PSD:

PSD Argeș a declarat, încă de la începutul campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie, că doreşte o campanie legală şi corectă, fără atacuri la persoană, în care fiecare candidat şi partid să prezinte în mod civilizat proiectele şi programele politice, în spaţiile special amenajate, conform legilor în vigoare. Noi am respectat şi vom respecta în continuare alegătorii şi nu ne vom abate de la aceste principii.

Se pare însă că nu toţi adversarii noştri politici înţeleg să facă asta. Sâmbătă noaptea, în zona EXPO-Parc, mai multe persoane au lipit pe maşinile parcate aici pliante (cel mai probabil luate din cutiile poştale) aparţinând candidatului nostru la Primăria Piteşti, domnul Cornel Constantin Ionică. PSD Argeş se dezice şi condamnă astfel de acţiuni, motiv pentru care, de altfel, am şi sesizat organele de poliţie. Avem încredere în instituţiile statului şi suntem siguri că cei vinovaţi vor fi descoperiţi şi sancţionaţi”.

Din informaţiile „Ziarului de Argeş”, vinovaţii sunt un grup de simpatizanţi PNL, indivizi care încearcă să readucă în politică practicile interbelice sinistre şi primitive, când simpatizanţii PNL şi PNŢCD se băteau la propriu cu pari, îşi sfâşiau materialele electorale, îşi tulburau mitingurile etc.

Este evident că liberalii angrenaţi în campania de la Piteşti nu puteau acţiona altfel decât au văzut la candidatul lor penibil şi obraznic, Narcis Sofianu. Atâta vreme cât Sofianu nu a făcut altceva, în ultimele trei luni, decât să insulte, să facă băşcălie şi să dezinformeze, gaşca lui i-a urmat exemplul.

Numai că, de pe 5 încolo, vor râde cei care au rezultate, cei care au muncit în ultimii zeci de ani pentru Piteşti, cei care au transformat municipiul într-un oraş modern şi frumos, în timp ce alţii, ca familia Sofianu, sugeau câte 100 de miliarde o dată de la Termoficare 2000 SA!

Ar mai trebui remarcată campania extraordinar de civilizată făcută de PSD Argeș. Nimeni nu l-a atacat pe Narcis Sofianu, deşi liberalul n-a lăsat o singură zi să treacă fără să insulte candidaţii social-democraţi şi să facă băşcălia aia ieftină de care este el în stare. Fiindcă el atâta poate, să trăncănească şi să facă gălăgie ca o ţaţă isterică, gen Alina Gorghiu!

D.M.D.