PSD Argeş moare încet, fiindcă Şerban Valeca, acest master Yoda al shotokanului, vrea să dea colţul cu bucile sudate pe fotoliul de deputat pe care nu-l mai poate obţine decât din postura de preşedinte de filială!

0
251

Cu fiecare zi ce trece, PSD Argeş mai pierde câteva sute de voturi. Mai grav, pierde implicarea unor membri vechi, eficienţi şi iscusiţi din punct de vedere politic!

Vinovatul absolut este unul singur: preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Şerban Valeca. Omul ăsta trebuia schimbat cu o zi înainte să fie ales în funcţie. Trebuia recompensat cu o excursie numai dus la Benghazi şi rugat să poarte un tricou cu însemnele SUA pe străzile din zona fostului consulat! Trebuia izgonit din PSD, interzis în partid, alungat cu pietre din sediul de pe b-dul Republicii!

PSD Argeş moare încet, fiindcă acest master Yoda al shotokanului vrea să dea colţul cu bucile sudate pe fotoliul de deputat pe care nu-l mai poate obţine decât din postura de preşedinte de filială!

Şerban Valeca habar n-are pe ce lume este, n-a citit o secundă în viaţa lui statutul PSD, nu ştie ce înseamnă social-democraţia şi ce anume presupune o politică social-democrată. Cine nu crede să-l întrebe şi garantez că va fi şocat: e mai nepriceput la politică decât Daniela Crudu la chimie moleculară!
Primarii din PSD Argeş sunt pe punctul de a se revolta deschis. Şerban Valeca nu pricepe că liderul trebuie să lucreze pentru echipă, nu echipa să-l slujească pe lider!

N-a adus un leu în Argeş, n-a obţinut bani pentru proiecte, n-a inclus investiţii locale pe lista de priorităţi a guvernărilor social-democrate, n-a ajutat nici măcar un singur primar roşu din judeţ să aibă acces la vreun ministru! N-a făcut nimic altceva decât s-o înscăuneze la Şcoala Populară de Arte şi Meserii pe amanta consilierului său Adrian Ștefănoiu şi să vâneze toate funcţiile importante pentru el: senator, preşedinte al filialei, vicepreşedinte al Senatului României, ministru universal (ministerul nu contează, portofoliu în guvern să fie!).

S-a certat cu cele mai importante organizaţii de partid, Piteştiul şi Mioveniul, fiindcă el, senseiul vieţii, crede că partidul este un SRL de cartier unde patronul taie şi spânzură pe banii lui.
Niciunul dintre parlamentarii PSD de Argeş nu-l ascultă, niciunul dintre primarii social-democraţi nu-l bagă în seamă, niciun şef de deconcentrată nu-l respectă. Leadership-ul lui nu are criterii, nu se pricepe să evalueze oamenii şi, în general, vrea să conducă în stilul secretarilor de partid comunişti, cărora nu le putea da nimeni replica fără să rişte o dizgraţie totală!

În acest moment, încurajaţi de faptul că Şerban Valeca este un fătălău, caricaturi ca Radu Vasilică şi alţii asemenea sunt implicaţi în fel de fel de conspiraţii abjecte menite să răstoarne meritocraţia acolo unde ea încă supravieţuieşte.

Orice s-ar întâmpla, Şerban Valeca trebuie să plece! Nimeni din PSD nu va mai putea vota un astfel de cadavru politic pentru alţi patru ani dacă se vrea performanţă şi redresare, nu sinucidere politică în masă!
D.M.D.

Lasa un raspuns