PSD le-a oferit locuitorilor din Mioveni un spital ultramodern – PNL le-a oferit câte o mască neconformă de 0,30 lei!

0
3206

Administraţia PSD a transformat oraşul Mioveni într-o bijuterie. Altădată o localitate anostă, prăfuită, Mioveniul a fost transformat în ultimii 16 ani într-un oraş ultramodern, atractiv pentru tineri, în care viaţa cotidiană oferă numeroase satisfacţii.

Ambiţia şi determinarea primarului Ion Georgescu au făcut ca la Mioveni să fie construit singurul spital ridicat de la zero după decembrie 1989!

Este o megarealizare, cunoscută şi recunoscută la nivel naţional, pentru care primarul Ion Georgescu şi-a câştigat respectul şi aprecierea locuitorilor urbei. Din păcate, şi la Mioveni însă, PNL joacă murdar, aruncând în luptă o tripletă de scandalagii de joasă speţă.

Este vorba despre candidatul liberal la funcţia de primar, traseistul politic Argentina Culcuş (a fost la PSD, PAM, PMP şi acum la PNL!), şi de doi consilieri locali, Sorin Fîlfănescu şi George Marius Năstase.

Ultimul este deja celebru. George Marius Năstase este cel care în 2017 îl înjura ca un aurolac drogat pe deputatul PSD Liviu Pleșoianu. „Homălău retardat”, „progenitură bolşevică”, „să îi trag mă-tii la m**e, jeg infect ce eşti”, „băi homălăule, să-ţi iau faţa în p**ă”, „căcat infect ce eşti” sunt doar câteva dintre mesajele trimise la acea vreme de distinsul urmaş al Brătienilor. Acesta mai avea şi o curiozitate cel puţin ciudată în ceea ce-l priveşte pe Pleșoianu: „Când sugi p**a tragi în tine?”.

Cretinul ăsta nu doar că n-a fost dat afară din PNL, dar între timp a ajuns şi consilier local. Vă daţi seama că lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba, aşa că Năstase se comportă şi acum la fel. Mizerabil!

Ei bine, ăştia trei au decis să le ofere şi ei ceva locuitorilor din Mioveni. Altceva decât injurii, traseism şi politică infectă, cum deja i-au obişnuit pe oameni.

Aşa că au ieşit pe stradă şi le-au oferit celor de la care cerşesc voturi (deşi n-au făcut nimic pentru a le merita!) câte o mască sau două! Ar fi de râs dacă n-ar merita să fie înjuraţi!

În timp ce PSD le-a oferit celor din Mioveni nenumărate investiţii de anvergură, culminând cu un spital unic în România, Argentina Culcuş şi George Năstase (puşlamaua cu limbaj de boschetar!) le-au oferit locuitorilor măşti neconforme din China, la 0,30 lei bucata!

D.M.D.