Proverbul minte, pentru că …nu doar boul este consecvent! Mihai Coteț și gașca lui au ieșit pentru a treia oară în stradă ca să susțină amendarea piteștenilor și dosare penale pentru cei care s-ar plimba prin Pădurea Trivale!

0
113

Un vechi proverb românesc spune că doar boul este consecvent. Ei bine, Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, ține să-l contrazică și bagă capul în poză!

Ieri a avut loc un nou mini mini mini miting al liberalilor lui Mihai Coteț împotriva intereselor piteștenilor, care doresc transformarea Pădurii Trivale într-o pădure parc, de care să ne putem bucura cu toții. La adăpost de retrocedări abuzive și construcții ilegale!

Alături de primarul Cristian Gentea și de piteșteni sunt și o serie de LIBERALI de frunte, printre care  viceprimarul PNL al municipiului Pitești Gelu Tofan, consilierii municipali PNL Tiberiu Irimia și Ana Stan, consilierul județean PNL Narcis Sofianu, plus mulți alți LIBERALI de bun simț, care pun interesele Piteștiului și ale comunității locale mai presus de ambiția și orgoliul absurd al eternului frustrat Mihai Coteț, șeful instalat de Alina Gorghiu la PNL Pitești!

Alături de Mihai Coteț au rămas doar cei care depind de partid ca să aibă un job decent, cei care lucrează cu el sau pentru el și câteva persoane ușor confuze, în ochii cărora se vede clar că n-ar putea să răspundă fără ajutor la întrebarea ,,În ce an a avut loc răscoala din 1907 pe care liberalii au reprimat-o deosebit de sângeros, ucigând mii de români?!”.

Ieri, în fața primăriei, pe ploaie, ceata lui Coteț s-a reunit din nou, încercând să arate că reprezintă o forță politică de luat în seamă. După cum se vede din fotografii, piteștenii se uitau la cei 20 de protestatari ca la urs, mai ales că, pentru a doua săptămână consecutiv, l-au putut admira pe fostul pesedist Sorin Apostoliceanu (ajuns peste noapte liberal convins!) în bulanele goale, semn că omul lua foarte în serios manifestarea de protest care agoniza într-un anonimat total!

Ziarul de Argeș, întotdeauna alături de cei slabi, necăjiți și vai de ei, intenționează să ofere protestatarilor diplome de participare care, în viitor, vor valora o grămadă de bani. Pentru că, nu doar că vor fi foarte puține, dar vor reprezenta și dovada faptului că, la PNL Mihai Coteț, media IQ-ului este cu două cifre!

La final, reamintim piteștenilor că, la fel ca în pandemie, când Guvernul PNL și prefectul PNL i-au rupt cu amenzi și i-au hăituit cu jandarmii și cu poliția, echipa lui Mihai Coteț ar fi vrut din nou să aducă teroarea și amenzile la Pitești. Pentru că, dacă Pădurea Trivale ar fi devenit arie protejată, până și simplul acces pietonal ar fi fost pedepsit cu amenzi ori, după caz, cu dosare penale!

Așteptăm cu emoție vinerea viitoare, pentru că avem sentimentul că trupa lui Coteț se va transforma într-un fel de spectacol de Stand Up Comedy, care ne va distra teribil. Cu singura observație că umorul va fi involuntar, pentru că…atâta s-a putut!

Forța să fie cu tine Mihai! Nu abandona! Circul costă și noi preferăm spectacole gratis!

Dacă vine doamna MINISTRU al Justiției, Alina Gorghiu, particip și eu, promit! Poate are noroc!:))

D.M.D.