Prostituatele si munca in folosul comunitatii

0
1104

    prostituate_munca_in_folosul_comunitatii   In urma cu mai bine de un an se adopta un nou Cod penal. Schimbare majora pentru statul roman: apar noi infractiuni, dispar altele mai vechi, ca asa se intampla cu societatea in continua schimbare, trebuie sa ne schimbam si noi si legile dupa cum dicteaza timpul si moravurile. Prostitutia, condamnata nu doar de religie, morala si principii sociale, ci chiar si de lege, nu mai are acum statutul de infractiune, ci doar de contraventie. Ce prefera insa autoritatile sa le aplice “fetitelor” cu indeletniciri neortodoxe ca sanctiune in locul amenzilor? Munca in folosul comunitatii!

Va relatam deunazi cum o tanara domnita din Curtea de Arges a uimit intreaga Romanie dupa ce a inceput sa isi plateasca in rate amenzile pentru prostitutie. Si ar fi de admirat faptul ca domnisoara isi cunoaste responsabilitatile sociale si civile, spre deosebire de alti romani care uita cu desavarsire de ale lor datorii. Insa nu multe prostituate ajung sa isi plateasca amenzile cauzate de ocupatia lor de zi cu zi, caci probabil ca “salariul” nu le permite asemenea cheltuieli. Sa fim seriosi acum, de placere nu se duc ele pe centura!

prostitutie_munca_in_folosul_comunitatiiLa ce solutie au ajuns insa autoritatile romane pentru a le pedepsi cumva pe dansele, cele ce practica cea mai veche meserie din lume? Munca in folosul comunitatii! Sa nu va ganditi acum ca vor trebui sa “presteze” pe gratis… Nu, munca in folosul comunitatii inseamna munca! Adica sa deszapezeasca drumurile, sa imprastie material antiderapant pe strazi, sa curete spatiile verzi si albiile raurilor, practic sa lucreze astfel incat intreaga comunitate sa beneficieze de eforturile depuse de ele.

O idee stralucita, suntem noi de parere, avand in vedere ca se apropie iarna si iarasi ne vom trezi cu zapada neatinsa pana in scara blocului. Si poate asa prind si ele gustul muncii decente si prost platite si decid sa faca o schimbare in ceea ce priveste cariera si activitatea lor profesionala.

Redactor: Tudor Andrei

Lasa un raspuns