Programul Rabla 2016. Cum te pacalesc firmele de colectare a fierului vechi atunci cand iti duci masina la casat

0
1094

programul_rabla_2016Daca vrei sa iti cumperi o masina folosind programul Rabla 2016, iata ce ar trebui sa stii despre firmele de colectare a fierului vechi atunci cand iti duci masina la casat!

Pentru a-ti achizitiona o masina noua prin programul Rabla 2016, trebuie mai intai sa obtii o nota de inscriere de la un dealer acceptat. Cu aceasta trebuie sa te prezinți la un operator economic autorizat sa desfasoare activitati de colectare a vehiculelor scoase din uz. lista fiind publicata pe site-ul Afm.ro.

Exista firme care solicita o taxa pentru obtinerea „certificatului de distrugere a autoturismului uzat”. Lucru cat se poate de ilegal, caci certificatul de distrugere se elibereaza GRATUIT! Mai mult, operatorul economic autorizat trebuie sa achite proprietarului autoturismului uzat, predat spre distrugere, suma platita in mod obisnuit pentru achizitionarea ca deseu a tipului de autoturism respectiv. Trebuie sa ai in vedere si acest aspect, deoarece exista firme care nu platesc acesti bani celor care-si duc masina la Remat prin programul Rabla 2016. Lista cu centrele Remat este publicata pe site-ul afm.ro.

(Sursa: Capital)

Lasa un raspuns